Creste preţul energiei electrice la consumatorii casnici care nu au trecut în piaţa liberă

Scris de Cristina Bursuc, 06 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Handyman.

Aproximativ 5,5 milioane de consumatori casnici de energie electrică, care nu au trecut în piaţa concurenţială, urmează să primească notificări privind creşterea preţului energiei de la 1 ianuarie 2022. Creşterea preţului energiei electrice este cuprinsă între 58 – 85%.

Se impune precizarea că deşi consumatorii casnici vor primi aceste notificări, ei nu vor şi achita în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2022 aceste noi preţuri la energie electrică. În această perioadă consumatorii de energie electrică vor achita 0,71 lei / kWh, urmând ca aceste creşteri importante de preţ să fie plătite de la 1 aprilie 2022.

Cu toate acestea, începând cu data de 1 aprilie 2022 aceste preţuri vor fi plătite de consumatorii casnici, astfel, de pildă, pentru un apartament cu 3 camere din Bucuresti, se estimează că dacă în anul curent se plătea circa 87 lei/lună, începând cu 1 aprilie 2022 se va plăti 169 lei/lună, ceea ce echivalează cu o dublare a costului cu energia.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 06 decembrie 2021, ora 12:23

    Ooooo ce veste minunata !….Asta meritati pana cand crapati !. Si asta pt. ca-i lasati !!!. Astia de la energie si-au tras un profit in anul acesta de peste 500 % ( de 5 ori mai mult ca anul trecut !!!) pe spinarea voastra !!!!. Mai suportati ????….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517