03.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Gabriel Leş, Octavian Petric, Diana Zorescu. Titlul emisiunii: Medicii care lucrează cu bolnavii covid vor primii bonus 500 de euro.(reluare) 01.00 Ştiri 01.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.00 Sport 04.30 Spectacol simfonic la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Gabriel Leş, Octavian Petric, Diana Zorescu. Titlul emisiunii: Medicii care lucrează cu bolnavii covid vor primii bonus 500 de euro.(reluare) 09.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Aurelia Pop. 10.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 10.55 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Despre icoane, sfinţi şi Muntela Athos. 11.41 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Mieii de Paşti îşi aşteaptă cumpărătorii. 13.25 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean. Titlul emisiunii: Ce obiective au secţiile sportive de la CSM Satu Mare. 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Gabriel Leş, Octavian Petric, Diana Zorescu. Titlul emisiunii: Medicii care lucrează cu bolnavii covid vor primii bonus 500 de euro.(reluare) 15.15 Teleshopping 15.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Pop. Titlul emisiunii: Lucrări urgente în zilele ce urmează. 16.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Cremă simplă de caramel

Scris de I. Z., 25 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

200 g de zahăr, 1 l de lapte, 4 gălbenuşuri de ouă, un baton de vanilie (se poate suplini cu 5-6 plicuri de zahăr vanilat, dar atunci se folosesc doar 160 g de zahăr), o lingură mare de făină.

Mod de preparare:

Înainte de toate, batonul de vanilie se taie, se scoate miezul şi se lasă pe o farfurioară. 100 g de zahăr se caramelizează, se stinge cu 200 ml de lapte şi se fierbe până când caramelul se topeşte. Se amestecă gălbenuşurile, cu restul de zahăr, cu miezul de vanilie sau cu zahărul vanilat, ce folosiţi, cu făina şi cu restul de lapte, p]nă la omogenizare. Se amestecă cu caramelul preparat anterior şi se fierbe pe aburi, până când se obţine o pastă destul de consistentă. Se toarnă în forme umezite cu apă, iar după răcire se răstoarnă pe farfurie. Se serveşte cu miere, sirop de caramel, toping de ciocolată, eventual, ornat cu frişcă, frunze de mentă, bucăţele de fructe proasepete sau compot. Gustul se potriveşte foarte bine cu compotul de caise sau piersici.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.