14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Credeți că USR-PLUS va boicota alegerile prezidențiale din 24 noiembrie 2019?

Scris de I. Z., 17 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nu doar PSD este marele perdant al alegerilor prezidențiale din turul întâi, ci și USR-PLUS. După rezultatele sub așteptări obținute de Dan Barna în Alianță au început problemele.

O parte din USR îi cer fostului candidat să-și prezinte demisia de onoare. Dan Barna refuză, dar le cere celor 17.000 de membri de partid să-și exprime părea online.

Au apărut fricțiuni și în relația cu PLUS. Dan Cioloș propune o fuziune. USR este de acord, dar după alegerile locale și parlamentare. Adică USR nu vrea să împartă locurile eligibile cu partidul lui Cioloș.

Pe de altă parte, useriștii sunt nemulțumiți și de relațiile cu Klaus Iohannis. Președintele nu a vorbit niciodată USR-ul de bine. Drept răspuns a apărut un curent anti-Iohannis.

Toată lumea crede că #Boicot este creația grupului care a inițiat #Rezist, grup apropiat USR sau chiar din interiorul partidului.

Cu sau fără voturile USR, candidatul PNL are șanse să câștige alegerile, dar de atitudinea din campania electorală depind raporturile viitoare dintre PNL și USR-PLUS.

Dată fiind această situație în plină campanie electorală întrebarea la care vă rugăm să răspundeți este:

Credeți că USR-PLUS va boicota alegerile prezidențiale din 24 noiembrie 2019?
DA
NU
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
 1. Sebastian Cardos a spus: 19 noiembrie 2019, ora 22:40

  Dac Bulibas am o reteta buna de sapun.

 2. Dac Bulibas a spus: 18 noiembrie 2019, ora 10:29

  Opinia mea este ca USR-stii sa nu stea acasa , sa mearga sa voteze raul mai mic adica pe Veorica. Daca castiga alegerile, Hitlerjungen dupa „exterminarea” PSD-lui va trece la „exterminarea ” USR-lui din simplul motiv ca-l deranjeaza (…..) la fel cum l-a deranjat si PSD-ul. Eu nu doresc un presedinte dictator cu apucaturi si conceptii hitleriste ! , cu toate ca sunt foarte suparat pe PSD. Faptul ca presedintele actual prin functia care i-a fost incredintat prin vot acum 5 ani (si pe care l-am votat si eu) isi permite sa jigneasca ori de cate ori are posibilitatea o femeie ca Veorica denota lipsa de respect si de bun simt fata de femeie prin asta jignind de fapt pe toate femeile din Romania care ar trebui sa faca front comun in jurul Veoricai si s-o voteze pe acesta !. Este inadmisibil si strigator la cer ce face acest presedinte actual al Romaniei !!!!. Este o rusine al democratiei si un pericol pt. Romania !.

 3. Corin a spus: 17 noiembrie 2019, ora 23:01

  USR-istii nu au interes sa voteze nici Iohannis nici Dancila.
  mai bine sa stea acasa duminica. Este opinia mea.

 4. laszlo a spus: 17 noiembrie 2019, ora 18:22

  Dupa pesedisti va ia klaus la tabacit pe voi de la USR ca nu se poate
  doua partide la fel de dreapta
  asa ca boicotati cit mai puteti

 5. userist a spus: 17 noiembrie 2019, ora 18:19

  pentru astea alegeri nu merita sa te scoli din pat

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.