Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Credeţi că şi la Satu Mare se lucrează la canalizări ca şi la Comarnic?

Scris de Mihai Ghenceanu, 18 februarie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lucrari canalizare

Lucrari canalizare

    În judeţul Satu Mare este în curs de derulare Proiectul ,,Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată”.

Acest proiect prevede ca în 13 localităţi, între care municipiile Satu Mare şi Carei, respectiv  oraşele Negreşti Oaş, Tăşnad, Livada şi Ardud, infrastructura de apă şi apă uzată să fie extinsă şi reabilitată până în anul 2015.

În  municipiul Satu mare este prevăzută extinderea cu treapta terţiară a Staţiei de Epurare a Apei, reabilitarea a aproximativ 8 km de reţea de distribuţie a apei, reabilitarea a circa 16 km de reţele de canalizare, construirea a şase staţii de pompare a apelor uzate, realizarea a aproximativ 100 m de conductă sub presiune aferentă staţiilor de pompare a apelor uzate.

Investiţia totală, acoperită de Programul POS Mediu şi co-finanţată de Uniunea Europeană, are o valoare totală de 102.912.628 euro, adică echivalentul a peste 433 milioane lei, fără TVA.

Iulian Herţeanu, arestat tot pentru un proiect de extinere a reţelei de apă în Comarnic

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost reţinut în noaptea de marţi spre miercuri, alături de alţi doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploieşti.
Potrivit unor surse judiciare, faptele vizate sunt deturnare de fonduri europene de peste 7 milioane de lei şi evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 2,5 milioane lei.

Iulian Herţanu are o firmă, înfiinţată de mama lui Victor Ponta. GROSSMAN ENGINEERING GROUP s-a asociat cu EURO CONSTRUCT TRADING 98, aflată în proprietatea lui Dan Besciu, cercetat deja intr-un alt dosar, şi cu HIDRO PRAHOVA S.A. societate înfiinţată de Consiliul Judetean Prahova. Împreună, au obţinut finanţare de la Uniunea Europeană ca să extindă reţeaua de canalizare din localitatea Comarnic.

În dosar mai sunt urmăriţi penal sub control judiciar deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma. Totodată, a fost reţinut fostul consilier judeţean Mihail Coman, în prezent consilier la SC Hidro Prahova.

Credeţi că şi la Satu Mare se lucrează la canalizări ca şi la Comarnic?
Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. florica a spus: 25 februarie 2015, ora 13:06

  De ce sa ne mintim, oare cei alesi de noi sunt mai buni ca cei de la Comarnic, vorba romaneasca,, Una le este cununa,, Pana isi pun fundul pe scaun e totul lapte si miere pe urma vai de noi, cine ne mai asculta pur si simplu ne sfideaza si ne rad in fata.

 2. Koka Laru a spus: 20 februarie 2015, ora 08:15

  Ca la mama dra.cului se lucreaza in satu mare!! Au scumpit apa de parca e borsec,desi se lauda ocosul asta de primar (de doi bani)ca o va ieftini!!A ajuns sa coste aproape 100.000 de lei metrul cub desi inainte de a se instala ocosul de oltean primar apa era in jur de 60.000 lei /metru cub(cu canal cu tot)!! Parca o aduc din muntii apuseni cu cisterna dobi.tocii aia de la apaserv!! Nu inteleg de ce nu mergem sa le tragem niste suturi in kooor !!

 3. Unul oarecare a spus: 18 februarie 2015, ora 22:12

  Sper ca intrebarea pusă să nu fie doar una retorică.
  Nici nu mai este cazul să votez.
  Voturile exprimate până acum arată ca 80% din cei care şi-au exprimat părerea cred că şi la SM se fură ca la Comarnic, mai precis, se fură ca in codru. Doar că DNA este (deocamdată) mult prea departe de SM.
  Mai faceţi vă rog feumos, un mic pas înainte stimată Redacţie.
  Publicaţi lista cu atribuirea licitaţiilor organizate de CJ pentru toate lucrarile gen „canal&apă” din judeţul SM, o listă cu firmele ce se înfruptă din Masterplan, inclusiv cu valoarea contractelor atribuite, etc.. S-ar putea să aveţi niscaiva mici surprize, în sensul că o să fiţi nevoiţi să constataţi că un număr mare de contracte au fost adjudecate de firme „prietene” preşului sau (mai ales) vicepreşului CJ. Sunt şi eu curios să văd lista. Succes!

 4. F16 Crasher a spus: 18 februarie 2015, ora 17:32

  De ce oare unii ţin şi cu dinţii de scaunele de prin consilii?

 5. Eugen a spus: 18 februarie 2015, ora 12:55

  ” Credeţi că şi la Satu Mare se lucrează la canalizări ca şi la Comarnic? „; Mai mult ca sigur !. Peste tot se fura in Romania unde sunt pusi in joc bani europeni. Conducerea politica locala este obligat pt. sustinerea lui sa cotizeze in campaniile electorale ale partidelor din care provin !. Drept urmare comit deturnari de fonduri, fraudeaza licitatii pt. a putea asigura de undeva acesti bani necesar pt. campanii evident in folosul lor si al partidului din care fac parte si nicidecum a noastra. Totul merge pe principiul :” Mana pe mana spala”.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.