Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitați: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociație versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitați: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociație versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educație ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiția cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paște în parohiile greco-catolice din Ciuperceni și Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Petre Doroș. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitați: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativității în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Știri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Știri

Credeţi că şi la Satu Mare se lucrează la canalizări ca şi la Comarnic?

Scris de Mihai Ghenceanu, 18 februarie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lucrari canalizare

Lucrari canalizare

    În judeţul Satu Mare este în curs de derulare Proiectul ,,Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată”.

Acest proiect prevede ca în 13 localităţi, între care municipiile Satu Mare şi Carei, respectiv  oraşele Negreşti Oaş, Tăşnad, Livada şi Ardud, infrastructura de apă şi apă uzată să fie extinsă şi reabilitată până în anul 2015.

În  municipiul Satu mare este prevăzută extinderea cu treapta terţiară a Staţiei de Epurare a Apei, reabilitarea a aproximativ 8 km de reţea de distribuţie a apei, reabilitarea a circa 16 km de reţele de canalizare, construirea a şase staţii de pompare a apelor uzate, realizarea a aproximativ 100 m de conductă sub presiune aferentă staţiilor de pompare a apelor uzate.

Investiţia totală, acoperită de Programul POS Mediu şi co-finanţată de Uniunea Europeană, are o valoare totală de 102.912.628 euro, adică echivalentul a peste 433 milioane lei, fără TVA.

Iulian Herţeanu, arestat tot pentru un proiect de extinere a reţelei de apă în Comarnic

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost reţinut în noaptea de marţi spre miercuri, alături de alţi doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploieşti.
Potrivit unor surse judiciare, faptele vizate sunt deturnare de fonduri europene de peste 7 milioane de lei şi evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 2,5 milioane lei.

Iulian Herţanu are o firmă, înfiinţată de mama lui Victor Ponta. GROSSMAN ENGINEERING GROUP s-a asociat cu EURO CONSTRUCT TRADING 98, aflată în proprietatea lui Dan Besciu, cercetat deja intr-un alt dosar, şi cu HIDRO PRAHOVA S.A. societate înfiinţată de Consiliul Judetean Prahova. Împreună, au obţinut finanţare de la Uniunea Europeană ca să extindă reţeaua de canalizare din localitatea Comarnic.

În dosar mai sunt urmăriţi penal sub control judiciar deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma. Totodată, a fost reţinut fostul consilier judeţean Mihail Coman, în prezent consilier la SC Hidro Prahova.

Credeți că și la Satu Mare se lucrează la canalizări ca și la Comarnic?
Abonează-te acum Online!
 1. florica a spus: 25 februarie 2015, ora 13:06

  De ce sa ne mintim, oare cei alesi de noi sunt mai buni ca cei de la Comarnic, vorba romaneasca,, Una le este cununa,, Pana isi pun fundul pe scaun e totul lapte si miere pe urma vai de noi, cine ne mai asculta pur si simplu ne sfideaza si ne rad in fata.

 2. Koka Laru a spus: 20 februarie 2015, ora 08:15

  Ca la mama dra.cului se lucreaza in satu mare!! Au scumpit apa de parca e borsec,desi se lauda ocosul asta de primar (de doi bani)ca o va ieftini!!A ajuns sa coste aproape 100.000 de lei metrul cub desi inainte de a se instala ocosul de oltean primar apa era in jur de 60.000 lei /metru cub(cu canal cu tot)!! Parca o aduc din muntii apuseni cu cisterna dobi.tocii aia de la apaserv!! Nu inteleg de ce nu mergem sa le tragem niste suturi in kooor !!

 3. Unul oarecare a spus: 18 februarie 2015, ora 22:12

  Sper ca intrebarea pusă să nu fie doar una retorică.
  Nici nu mai este cazul să votez.
  Voturile exprimate până acum arată ca 80% din cei care și-au exprimat părerea cred că și la SM se fură ca la Comarnic, mai precis, se fură ca in codru. Doar că DNA este (deocamdată) mult prea departe de SM.
  Mai faceți vă rog feumos, un mic pas înainte stimată Redacție.
  Publicați lista cu atribuirea licitațiilor organizate de CJ pentru toate lucrarile gen „canal&apă” din județul SM, o listă cu firmele ce se înfruptă din Masterplan, inclusiv cu valoarea contractelor atribuite, etc.. S-ar putea să aveți niscaiva mici surprize, în sensul că o să fiți nevoiți să constatați că un număr mare de contracte au fost adjudecate de firme „prietene” preșului sau (mai ales) vicepreșului CJ. Sunt și eu curios să văd lista. Succes!

 4. F16 Crasher a spus: 18 februarie 2015, ora 17:32

  De ce oare unii ţin şi cu dinţii de scaunele de prin consilii?

 5. Eugen a spus: 18 februarie 2015, ora 12:55

  ” Credeţi că şi la Satu Mare se lucrează la canalizări ca şi la Comarnic? „; Mai mult ca sigur !. Peste tot se fura in Romania unde sunt pusi in joc bani europeni. Conducerea politica locala este obligat pt. sustinerea lui sa cotizeze in campaniile electorale ale partidelor din care provin !. Drept urmare comit deturnari de fonduri, fraudeaza licitatii pt. a putea asigura de undeva acesti bani necesar pt. campanii evident in folosul lor si al partidului din care fac parte si nicidecum a noastra. Totul merge pe principiul :” Mana pe mana spala”.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.