Credeţi că s-a făcut prea puţin în pregătirea oraşului Satu Mare pentru Crăciun? | Informaţia Zilei

Credeţi că s-a făcut prea puţin în pregătirea oraşului Satu Mare pentru Crăciun?

Scris de I. Z., 29 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, de la ora 18.00, Satu Mare îmbracă haine de sărbătoare. Este vorba despre pornirea iluminatului public de Sărbători şi deschiderea Târgului de Crăciun.

Oraşul este deja îmbrăcat în mii şi mii de beculeţe, iar brazii tradiţionali au fost deja amplasaţi în obişnuitele locaţii. 45 de copaci şi gardul viu care înconjoară Parcul Central au fost împodobiţi cu aproximativ 1.200 de metri cordoane de luminiţe. În Piaţa 25 Octombrie este deja montat patinoarul de 600 de metri pătraţi, de care se vor bucura copiii şi nu numai. Cei care doresc să ofere cadouri unicat de Moş Nicolae şi de Moş Crăciun o pot face, apelând la priceperea celor 38 de producători localisau din alte judeţe.Târgul deCrăciun oferă şi un bogat program artistic.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 01 decembrie 2019, ora 11:34

    Sunt foarte multumit. Felicitari pt. toti cei care au contribuit !.

  2. Marin Preda a spus: 30 noiembrie 2019, ora 19:07

    Nu, nu cred ca s-a facut prea putin si nici nu cred ca ar trebui sa acordam o atentie prea mare acestui eveniment. Schimbarile in bine ale orasului nu reies din pregătirea oraşului Satu Mare pentru Crăciun. Parerea mea…

  3. Ica a spus: 30 noiembrie 2019, ora 06:59

    E foarte frumos în centrul oraşului. Ne-ar fi plăcut să avem şi în cartiere măcar un brad, cât de mic. Să se simtă că vin sărbătorile şi în cartiere.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345