00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Credeţi că în Satu Mare există reţele de trafic de persoane şi de prostituţie forţată?

Evenimentele din Caracal au dezvăluit că România era ţara traficului de persoane şi a reţelor de prostituţie. Ocupăm în ruşinos loc fruntaş între ţările UE. Cauzele trebuie căutate nu doar în sărăcie, ci şi în indolenţa instituţiilor chemate să apere siguranţa cetăţeanului.

Vina majoră o poartă, totuşi, zona politicului pentru că partidele nu au fost în stare să cadă de acord asupra unor lucruri elementare, cum în cazul de faţă este siguranţa cetăţeanului.

Ca garant al respectării Constituţiei, o mare parte din vină o poartă şefii de stat, fie că vorbim despre Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, fie că mergem mai în spate la preşedinţii Iliescu şi Constantinescu.

Nu pot fi absolviţi de vină pentru actuala stare de lucruri nici serviciile secrete, ca să nu mai vorbim despre instituţia Poliţiei şi de procurori.

Situaţia depinde însă şi de modul în care îşi fac datoria autorităţile locale. La Olt primele capete care au căzut au fost ale conducerii Poliţiei, dar şi a prefectului. Nu s-a atins însă nimeni de primarul din Caracal, care ca în fiecare oraş şi municpiu este şeful direct al Poliţiei Locale.

De ce nu vorbeşte nimeni în cazul crimelor de la Caracal de Poliţia Locală? S-a făcut o mare greşeală atunci când Poliţia naţională a fost slăbită prin înfiinţarea poliţiei locale.

  În sensul celor de mai sus facem un apel către sătmăreni să anunţe dacă au cunoştinţă de existenţa unor reţele de trafic de persoane şi reţele de proxenitism şi prostituţie.  În linii mari fiecare sătmărean a auzit câte ceva, a văzut fete în diferite locuri, pe care poliţiştii se fac că nu le văd. Dacă deţineţi astfel de date sau filmuleţe, înregistrări, vă rugăm să le trimiteţi pe adresa redacţiei: redactiasm@informatia-zilei.ro

Deci întrebarea noastră este:

Credeţi că în Satu Mare există reţele de trafic de persoane şi de prostituţie forţată?
Da
Nu
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
 1. Lola a spus: 18 august 2019, ora 20:20

  Asta se va sti numai cind se va intimpla la fel ca in Caracal.
  Raspunsul meu este DA, de o mie de ori DA EXISTA

 2. Traian a spus: 18 august 2019, ora 17:11

  Exista si sunt asa de puternice ca nu se pune nimenea cu ele.
  dar lumea se teme ca sa vorbeasca deschis

 3. bibi51 U S A a spus: 12 august 2019, ora 19:40

  Da ce Satu Mare este ? Ierusalimul ?

 4. Lyla a spus: 12 august 2019, ora 17:29

  Pina nu se-ntimpla ceva ca la Caracal nimeni nu vede si nu zice nimic
  apoi deodata buf!!! vai de noi

 5. liviu a spus: 12 august 2019, ora 12:17

  Accesati FETE DIN SATU MARE. Merita.

 6. ghita a spus: 12 august 2019, ora 11:38

  Sa ma lamureasca cineva si pe mine: cine raspunde de chestiile
  astea pol.locala sau nationala sau primariile?

 7. andy a spus: 12 august 2019, ora 11:33

  acuma v-ati trezit si voi? cum sa nu existe asa ceva intr-un oras
  pe jumtate in mina retetelor de trafic de pers. si fete cite vrei

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.