17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Credeţi că elevii de la Eliade s-au prefăcut că se bat ca să devină virali pe internet?

Scris de I. Z., 18 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Trei elevi ai Şcolii Gimnaziale “Mircea Eliade” din Satu Mare s-au bătut vineri, 15 februarie,

în cadrul unităţii de învăţământ. Informaţiile au ieşit la iveală după ce un sătmărean a două filmuleţe pe Facebook în care doi elevi îl atacă pe un  al treilea sub privirile şi încurajările colegilor. Agresiunile au început în sala de clasă, unde victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele după care a fost aruncată pe jos.

 

Credeţi că elevii de la Eliade s-au prefăcut că se bat ca să devină virali pe internet?
Da
Nu
Nu mă interesează
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. livia a spus: 19 februarie 2019, ora 22:10

    Sunt sigura ca copiii s-au jucat si s-au filmat ca sa se distreze

  2. mipudeco a spus: 19 februarie 2019, ora 12:00

    Iată un comportament agresiv care maine va deveni şi mai violent. Sunt părinti care dau vina pe scoală. NU, dragi părinti! Vina este a celor care interzic şcolii sa atragă atenţia elevilor ca asemenea fapte nu sunt sănătoase. Spune-le asa ceva copiilor şi maine părintii şi televiziunea iţi vor sari în cap. Iar scăderea notei la purtare este degeaba.

  3. Dac Bulibas a spus: 18 februarie 2019, ora 14:31

    La scoala elevii merg ca sa invete si nu pt. altceva !…Ei ar trebui sa concureze si sa iasa in evidenta cu invatatul si nu in alte privinte. Daca au dorit sa devina celebri prin ceea ce au facut, ar trebui sa stie ca celebritatea costa ca urmare trebe sa plateasca intr-un fel sau altul si sa suporte toate consecintele pt. faptele lor. Sper ca cei implicati sa fie pedepsiti in mod exemplar cu maxima exigenta !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.