Credeţi că elevii de la Eliade s-au prefăcut că se bat ca să devină virali pe internet? | Informaţia Zilei

Credeţi că elevii de la Eliade s-au prefăcut că se bat ca să devină virali pe internet?

Scris de I. Z., 18 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Trei elevi ai Şcolii Gimnaziale “Mircea Eliade” din Satu Mare s-au bătut vineri, 15 februarie,

în cadrul unităţii de învăţământ. Informaţiile au ieşit la iveală după ce un sătmărean a două filmuleţe pe Facebook în care doi elevi îl atacă pe un  al treilea sub privirile şi încurajările colegilor. Agresiunile au început în sala de clasă, unde victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele după care a fost aruncată pe jos.

 

Credeţi că elevii de la Eliade s-au prefăcut că se bat ca să devină virali pe internet?

Abonează-te acum Online!
  1. livia a spus: 19 februarie 2019, ora 22:10

    Sunt sigura ca copiii s-au jucat si s-au filmat ca sa se distreze

  2. mipudeco a spus: 19 februarie 2019, ora 12:00

    Iată un comportament agresiv care maine va deveni şi mai violent. Sunt părinti care dau vina pe scoală. NU, dragi părinti! Vina este a celor care interzic şcolii sa atragă atenţia elevilor ca asemenea fapte nu sunt sănătoase. Spune-le asa ceva copiilor şi maine părintii şi televiziunea iţi vor sari în cap. Iar scăderea notei la purtare este degeaba.

  3. Dac Bulibas a spus: 18 februarie 2019, ora 14:31

    La scoala elevii merg ca sa invete si nu pt. altceva !…Ei ar trebui sa concureze si sa iasa in evidenta cu invatatul si nu in alte privinte. Daca au dorit sa devina celebri prin ceea ce au facut, ar trebui sa stie ca celebritatea costa ca urmare trebe sa plateasca intr-un fel sau altul si sa suporte toate consecintele pt. faptele lor. Sper ca cei implicati sa fie pedepsiti in mod exemplar cu maxima exigenta !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345