00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Credeţi că asasinul din Caracal ar fi fost prins dacă tragedia nu era atât de mediatizată?

De mai bine de o săptămână toată România vorbeşte despre crima de la Caracal. Zilnic au apărut informaţii noi, chiar din oră în oră la sfârşitul săptămânii trecute.

Am asistat la demisii, persoane cu funcţii înalte au fost date afară. Gheorghe Dincă este bărbatul care a spus că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, iar anchetatorii au găsit vineri, 2 august, alte probe. Surse judiciare spun că s-a găsit telefonul Alexandrei într-un parc din Caracal, la aproximativ 3 kilometri de casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au identificat, în urma percheziţiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase şi probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic.

Cazul este departe de a fi rezolvat şi va rămâne în memoria românilor pentru mult timp. În continuare se vorbeşte pe toate posturile de televiziune despre el, se scrie în toate publicaţiile şi se aude la radio.

Credeţi că asasinul din Caracal ar fi fost prins dacă tragedia nu era atât de mediatizată?
Da
Nu
Vezi Rezultate

 

Abonează-te acum Online!
  1. cetatean a spus: 05 august 2019, ora 20:38

    Dacă această tânără, cu un sfârşit tragic, nu era nepoata lui Cumpănaşu, nimeni nu mai afla de ea şi de celelalte crime ale acestui monstru. Cârdăşia dintre poliţişti, procurori, monştrii, duce la crime! Toţi trebuie judecaţi şi băgaţi la închisoare.

  2. Babacu a spus: 03 august 2019, ora 12:16

    Nu stiu, tot ce stiu este ca Alexandra a fost o fiinta total lipsita de aparare. Era la virsta la care vedea totul in roz, avea o viata de trait, avea incredere in oameni, viitorul era de partea ai, isi facea planuri. Nici o clipa nu s-a gindit ca ar putea sa existe oameni care sa ii faca rau. Dar a venit o bestie care a profitat de inocenta ei.
    Sint trist, foarte trist ca n-a putut fi salvata. Tot ce mai putem face este sa indreptam aceasta societate strimba care nu este capabila sa-si apere cetatenii. Ma gindesc cu cita speranta a sunat Alexandra la 112 asteptind un ajutor care n-a mai venit. E dureros, nu numai pentru familie ci si pentru intrega tara. Ce folos ca vinovatii sint schimbati din functii sau vor fi pedepsiti? Gustul amar al esecului ne afecteaza pe toti si ne va urmari inca mult timp.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.