21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

Crasna Moftinu Mic este campioana de toamnă în judeţ (Foto)

Scris de Ionuţ Blăjean, 05 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După victoria cu 3-0 obţinută la Micula în etapa 10

După rezultatele etapei 10 din Liga IV Elite se cunoaşte campioana de toamnă a judeţului. Ea este Crasna Moftinu Mic, echipă care a învins duminică cu 3-0 pe Turul Micula. Sezonul de toamnă mai are în program o etapă, iar echipa antrenată de Lulu Dragomir nu mai poate fi ajunsă. Asta şi pentru că Ştiinţa Beltiug a pierdut meciul de la Talna Oraşu Nou, scor 2-7.

Meciul de la Micula s-a jucat pe o vreme ideală şi s-a dovedit a fi unul destul de echilibrat. Crasna pornea favorită, însă şi Turul şi-a creat câteva ocazii de a înscrie. Dar mingea nu a intrat în poarta lui Gorbe, iar oaspeţii au reuşit să marcheze de trei ori.

Pentru început, Godje nu a prins cadrul porţii după două lovituri libere executate de pe stânga (min. 2, 8), iar gazdele au ieşit în evidenţă prin şutul lui Pal, dar reţinut fără probleme (min. 7). Crasna avea să deschidă scorul după un sfert de oră. Raul Ştef centrează excelent, iar Merce înscrie cu capul din puţini metri (min. 16). În continuare Crasna atacă însă fără să modifice tabela. La Micula, Horvath trimite peste de la distanţă (min. 43), iar prima repriză se termină cu un avantaj minim pentru oaspeţi.

Turul Micula începe în forţă repriza secundă. Robi Mike trece de Rebegea la marginea careului, încearcă un lob peste portar, însă mingea cade pe transversală (min. 49). A urmat şutul lui Bonea din careu, însă exact pe direcţia lui Gorbe (min. 50). Crasna nu se agită, iar la puţine minute reuşeşte să-şi dubleza avantajul. Raul Ştef, aflat uşor pe dreapta, şutează de la 18 metri cu stângul pe jos, la colţul lung, iar Coman este învins (min. 53).

A urmat o “rachetă” a lui Lihet, dar care a trecut puţin peste poarta lui Gorbe (min. 55). În continuare R. Ştef ratează două ocazii, însă vine şi dubla. Jucătorul Crasnei ia o acţiune pe cont propriu din suprafaţa proprie de teren, trece de mijlocul terenului, iar de la 25 metri îl învinge pe portarul gazdelor cu şut la semiînălţime (min. 68). Robi Mike a nimerit din nou bara în minutul 81, iar R. Ştef putea realiza hattrick-ul în minutul 90, dar a şutat în portar din 5 metri. Turul Micula – Crana Moftinu Mic s-a terminat 0-3.

Micula: Coman – I. Horvath (Varga), Bonea, Tar, Mike (cpt.), M. Pop (Ciuban), Lihet, Pal, Forgacs (Iurcea), Gerus, Orosz. Antrenor: Milu Petric.

Moftinu Mic: Gorbe – Laver (Polianciuc), Şoproni, R. Ştef, Merce (Horea, min. 62), Godje (Maxi, min. 85), Rebegea (cpt.), Ghe. Ştef, Giurgiuman (Marian, min. 73), Matei, Lipai. Antrenor: Ion Dragomir.

Rezultatele etapei 10 din Liga IV Elite:
• Babţa – Negreşti 1-2
• Certeze – Doba 4-1
• Lipău – Dorolţ 1-5
• Oraşu Nou – Beltiug 7-2
• Micula – Moftinu Mic 0-3
• Carei a stat

Abonează-te acum Online!
  1. vasi a spus: 05 noiembrie 2017, ora 18:38

    multumim fotografului cu ocazia asta am vazut citeva poze cu echipa mea iubita, terenul de fotbal si citiva baieti din micula…..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.