17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Crasna Moftinu Mic este campioana de toamnă în judeţ (Foto)

Scris de Ionuţ Blăjean, 05 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După victoria cu 3-0 obţinută la Micula în etapa 10

După rezultatele etapei 10 din Liga IV Elite se cunoaşte campioana de toamnă a judeţului. Ea este Crasna Moftinu Mic, echipă care a învins duminică cu 3-0 pe Turul Micula. Sezonul de toamnă mai are în program o etapă, iar echipa antrenată de Lulu Dragomir nu mai poate fi ajunsă. Asta şi pentru că Ştiinţa Beltiug a pierdut meciul de la Talna Oraşu Nou, scor 2-7.

Meciul de la Micula s-a jucat pe o vreme ideală şi s-a dovedit a fi unul destul de echilibrat. Crasna pornea favorită, însă şi Turul şi-a creat câteva ocazii de a înscrie. Dar mingea nu a intrat în poarta lui Gorbe, iar oaspeţii au reuşit să marcheze de trei ori.

Pentru început, Godje nu a prins cadrul porţii după două lovituri libere executate de pe stânga (min. 2, 8), iar gazdele au ieşit în evidenţă prin şutul lui Pal, dar reţinut fără probleme (min. 7). Crasna avea să deschidă scorul după un sfert de oră. Raul Ştef centrează excelent, iar Merce înscrie cu capul din puţini metri (min. 16). În continuare Crasna atacă însă fără să modifice tabela. La Micula, Horvath trimite peste de la distanţă (min. 43), iar prima repriză se termină cu un avantaj minim pentru oaspeţi.

Turul Micula începe în forţă repriza secundă. Robi Mike trece de Rebegea la marginea careului, încearcă un lob peste portar, însă mingea cade pe transversală (min. 49). A urmat şutul lui Bonea din careu, însă exact pe direcţia lui Gorbe (min. 50). Crasna nu se agită, iar la puţine minute reuşeşte să-şi dubleza avantajul. Raul Ştef, aflat uşor pe dreapta, şutează de la 18 metri cu stângul pe jos, la colţul lung, iar Coman este învins (min. 53).

A urmat o “rachetă” a lui Lihet, dar care a trecut puţin peste poarta lui Gorbe (min. 55). În continuare R. Ştef ratează două ocazii, însă vine şi dubla. Jucătorul Crasnei ia o acţiune pe cont propriu din suprafaţa proprie de teren, trece de mijlocul terenului, iar de la 25 metri îl învinge pe portarul gazdelor cu şut la semiînălţime (min. 68). Robi Mike a nimerit din nou bara în minutul 81, iar R. Ştef putea realiza hattrick-ul în minutul 90, dar a şutat în portar din 5 metri. Turul Micula – Crana Moftinu Mic s-a terminat 0-3.

Micula: Coman – I. Horvath (Varga), Bonea, Tar, Mike (cpt.), M. Pop (Ciuban), Lihet, Pal, Forgacs (Iurcea), Gerus, Orosz. Antrenor: Milu Petric.

Moftinu Mic: Gorbe – Laver (Polianciuc), Şoproni, R. Ştef, Merce (Horea, min. 62), Godje (Maxi, min. 85), Rebegea (cpt.), Ghe. Ştef, Giurgiuman (Marian, min. 73), Matei, Lipai. Antrenor: Ion Dragomir.

Rezultatele etapei 10 din Liga IV Elite:
• Babţa – Negreşti 1-2
• Certeze – Doba 4-1
• Lipău – Dorolţ 1-5
• Oraşu Nou – Beltiug 7-2
• Micula – Moftinu Mic 0-3
• Carei a stat

Abonează-te acum Online!
  1. vasi a spus: 05 noiembrie 2017, ora 18:38

    multumim fotografului cu ocazia asta am vazut citeva poze cu echipa mea iubita, terenul de fotbal si citiva baieti din micula…..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.