Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

Crasna Moftinu Mic este campioana de toamnă în judeţ (Foto)

Scris de Ionuţ Blăjean, 05 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După victoria cu 3-0 obţinută la Micula în etapa 10

După rezultatele etapei 10 din Liga IV Elite se cunoaşte campioana de toamnă a judeţului. Ea este Crasna Moftinu Mic, echipă care a învins duminică cu 3-0 pe Turul Micula. Sezonul de toamnă mai are în program o etapă, iar echipa antrenată de Lulu Dragomir nu mai poate fi ajunsă. Asta şi pentru că Ştiinţa Beltiug a pierdut meciul de la Talna Oraşu Nou, scor 2-7.

Meciul de la Micula s-a jucat pe o vreme ideală şi s-a dovedit a fi unul destul de echilibrat. Crasna pornea favorită, însă şi Turul şi-a creat câteva ocazii de a înscrie. Dar mingea nu a intrat în poarta lui Gorbe, iar oaspeţii au reuşit să marcheze de trei ori.

Pentru început, Godje nu a prins cadrul porţii după două lovituri libere executate de pe stânga (min. 2, 8), iar gazdele au ieşit în evidenţă prin şutul lui Pal, dar reţinut fără probleme (min. 7). Crasna avea să deschidă scorul după un sfert de oră. Raul Ştef centrează excelent, iar Merce înscrie cu capul din puţini metri (min. 16). În continuare Crasna atacă însă fără să modifice tabela. La Micula, Horvath trimite peste de la distanţă (min. 43), iar prima repriză se termină cu un avantaj minim pentru oaspeţi.

Turul Micula începe în forţă repriza secundă. Robi Mike trece de Rebegea la marginea careului, încearcă un lob peste portar, însă mingea cade pe transversală (min. 49). A urmat şutul lui Bonea din careu, însă exact pe direcţia lui Gorbe (min. 50). Crasna nu se agită, iar la puţine minute reuşeşte să-şi dubleza avantajul. Raul Ştef, aflat uşor pe dreapta, şutează de la 18 metri cu stângul pe jos, la colţul lung, iar Coman este învins (min. 53).

A urmat o “rachetă” a lui Lihet, dar care a trecut puţin peste poarta lui Gorbe (min. 55). În continuare R. Ştef ratează două ocazii, însă vine şi dubla. Jucătorul Crasnei ia o acţiune pe cont propriu din suprafaţa proprie de teren, trece de mijlocul terenului, iar de la 25 metri îl învinge pe portarul gazdelor cu şut la semiînălţime (min. 68). Robi Mike a nimerit din nou bara în minutul 81, iar R. Ştef putea realiza hattrick-ul în minutul 90, dar a şutat în portar din 5 metri. Turul Micula – Crana Moftinu Mic s-a terminat 0-3.

Micula: Coman – I. Horvath (Varga), Bonea, Tar, Mike (cpt.), M. Pop (Ciuban), Lihet, Pal, Forgacs (Iurcea), Gerus, Orosz. Antrenor: Milu Petric.

Moftinu Mic: Gorbe – Laver (Polianciuc), Şoproni, R. Ştef, Merce (Horea, min. 62), Godje (Maxi, min. 85), Rebegea (cpt.), Ghe. Ştef, Giurgiuman (Marian, min. 73), Matei, Lipai. Antrenor: Ion Dragomir.

Rezultatele etapei 10 din Liga IV Elite:
• Babţa – Negreşti 1-2
• Certeze – Doba 4-1
• Lipău – Dorolţ 1-5
• Oraşu Nou – Beltiug 7-2
• Micula – Moftinu Mic 0-3
• Carei a stat

Abonează-te acum Online!
  1. vasi a spus: 05 noiembrie 2017, ora 18:38

    multumim fotografului cu ocazia asta am vazut citeva poze cu echipa mea iubita, terenul de fotbal si citiva baieti din micula…..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.