Craiova – Sepsi, de la ora 19:30

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Dacă aseară, după încheierea ediţiei, s-a decis prima finalistă a Cupei României, azi vom afla şi cealaltă echipă care va lupta în ultimul act. De la ora 19:30 va lua startul returul dintre Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Meciul va fi arbitrat la centru de clujeanul Horaţiu Feşnic (foto), iar la cele două margini se vor afla Valentin Avram (Bucureşti) şi Alexandru Cerei (Cluj-Napoca). Rezervă va fi Cătălin Popa (Piteşti), iar observatori Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Duras Mihai (Deva). Amintim că în tur, echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus cu scorul de 2-1.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 13 mai 2022, ora 11:47

    In cinstea calificarii lui Sepsi OSK in Finala am baut si eu o sampanie !!!. Acum sper ca aceasta echipa ardeleana al Tinutului Secuiesc sa castige si Finala !.

  2. Nicu a spus: 13 mai 2022, ora 10:05

    Bravo lor, ma bucur ca oltenii s-au inecat la mal, prea erau umflati si cu nasu pe sus. Apropo cand au jucat cu FCSB, spectatorii au fost la inaltime fapt apreciat si de d-nul Dioszegi, in schimb ultrasii de la Steaua ca de obicei in meciul cu Miercurea Ciuc si- au aratat limitele reduse.

  3. Dac Bulibas a spus: 12 mai 2022, ora 12:37

    Ma astept la o atmosfera ostila din partea suporterilor olteni la adresa echipei Sepsi OSK din Tinutul Secuiesc . Cu sperante putine/rezervate sper ca echipa noastra ardeleana din Tinutul Secuiesc sa ajunga in Finala . Ar fi o surpriza placuta .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517