00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Cosmin Contra a “uitat” din nou să-l cheme pe Erik Bicfalvi la echipa naţională

Scris de Constantin Demian, 14 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Selecţionerul Cosmin Contra a stabilit lista definitivă a “stranierilor” convocaţi la echipa naţională pentru dubla cu Suedia şi Feroe, meciuri programate în preliminariile lui Euro 2020.

Din păcate, în ciuda faptului că este într-o excelentă formă sportivă, dovedită de golurile marcate şi de evoluţiile la echipa de club (Ural Ekaterinburg), Contra l-a lăsat din nou pe dinafară pe Eric Bicfalvi. Sigur, Bicfalvi fiind originar din judeţul nostru, putem fi acuzaţi de subiectivism. Dar nu şi cei de la Lokomotiv Moscova, echipă de Liga Campionilor, care i-au făcut o ofertă de transfer.

Apar în schimb în lot jucători care, fie n-au jucat aproape deloc în ultimele luni, cazul lui Chiricheş, fie evoluează puţin, la echipe modeste, cazurile lui Gicu Grozav (legitimat la ultima clasată din prima ligă a Ungariei), Anton, Moţi, Grigore, Ganea, sau chiar Chipciu.

Revenind la Bicfalvi, fotbalist originar din Carei, Contra a afirmat că nu-l va mai convoca pe mijlocaş, pentru că s-a dat accidentat la un amical al tricolorilor. Afirmaţie care, din informaţiile noastre rezultă că nu corespunde realităţii. Apoi, într-un anumit cerc, Bicfalvi a spus că ar veni la naţională chiar dacă ar juca un minut sau ar fi ţinut pe bancă.

Una peste alta, la sărăcia de valori autentice din fotbalul autohton, atitudinea lui Contra vis a vis de Eric Bicfalvi nu-l onorează. Ba dimpotrivă, considerăm că este una dăunătoare, care nu face bine echipei naţionale. Sutem curioşi să aflăm lista jucătorilor convocaţi din campionatul intern. Nu de alta, dar parcă simţim că Ianis Hagi va fi lăsat pe dinafară.

Lista stranierilor convocaţi este următoarea:
• Tătăruşanu (Nantes, 57/0), Pantilimon (Nottingham, 27/0), Niţă (Sparta Praga, 2/0) – portari;

• Săpunaru (Kayserispor, 33/0), Chiricheş (Napoli, 54/0), Dr. Grigore (Ludogoreţ, 33/0), Moţi (Ludogoreţ, 14/0), Ganea (Numancia, 5/0)- fundaşi;

• Răzvan Marin (Standard, 14/1), Anton (Krylia Sovetov, 8/0), Chipciu (Sparta Praga, 40/5), Stanciu (Al-Ahli, 28/10), Mitriţă (New York, 6/0), Grozav (Kisvarda FC, 27/5) – mijlocaşi;

• Puşcaş (Palermo, 4/1), Keşeru (Ludogoreţ, 29/7) – atacanţi.

Lista cu numele jucătorilor din campionatul intern va fi anunţată vineri.

Vă reamintim că România va juca cu Suedia, în deplasare, pe 23 martie, iar cu Insulele Feroe pe 26 martie, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Constantin Rădulescu”, cel al echipei CFR.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.