26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

Cosmin Contra a “uitat” din nou să-l cheme pe Erik Bicfalvi la echipa naţională

Scris de Constantin Demian, 14 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Selecţionerul Cosmin Contra a stabilit lista definitivă a “stranierilor” convocaţi la echipa naţională pentru dubla cu Suedia şi Feroe, meciuri programate în preliminariile lui Euro 2020.

Din păcate, în ciuda faptului că este într-o excelentă formă sportivă, dovedită de golurile marcate şi de evoluţiile la echipa de club (Ural Ekaterinburg), Contra l-a lăsat din nou pe dinafară pe Eric Bicfalvi. Sigur, Bicfalvi fiind originar din judeţul nostru, putem fi acuzaţi de subiectivism. Dar nu şi cei de la Lokomotiv Moscova, echipă de Liga Campionilor, care i-au făcut o ofertă de transfer.

Apar în schimb în lot jucători care, fie n-au jucat aproape deloc în ultimele luni, cazul lui Chiricheş, fie evoluează puţin, la echipe modeste, cazurile lui Gicu Grozav (legitimat la ultima clasată din prima ligă a Ungariei), Anton, Moţi, Grigore, Ganea, sau chiar Chipciu.

Revenind la Bicfalvi, fotbalist originar din Carei, Contra a afirmat că nu-l va mai convoca pe mijlocaş, pentru că s-a dat accidentat la un amical al tricolorilor. Afirmaţie care, din informaţiile noastre rezultă că nu corespunde realităţii. Apoi, într-un anumit cerc, Bicfalvi a spus că ar veni la naţională chiar dacă ar juca un minut sau ar fi ţinut pe bancă.

Una peste alta, la sărăcia de valori autentice din fotbalul autohton, atitudinea lui Contra vis a vis de Eric Bicfalvi nu-l onorează. Ba dimpotrivă, considerăm că este una dăunătoare, care nu face bine echipei naţionale. Sutem curioşi să aflăm lista jucătorilor convocaţi din campionatul intern. Nu de alta, dar parcă simţim că Ianis Hagi va fi lăsat pe dinafară.

Lista stranierilor convocaţi este următoarea:
• Tătăruşanu (Nantes, 57/0), Pantilimon (Nottingham, 27/0), Niţă (Sparta Praga, 2/0) – portari;

• Săpunaru (Kayserispor, 33/0), Chiricheş (Napoli, 54/0), Dr. Grigore (Ludogoreţ, 33/0), Moţi (Ludogoreţ, 14/0), Ganea (Numancia, 5/0)- fundaşi;

• Răzvan Marin (Standard, 14/1), Anton (Krylia Sovetov, 8/0), Chipciu (Sparta Praga, 40/5), Stanciu (Al-Ahli, 28/10), Mitriţă (New York, 6/0), Grozav (Kisvarda FC, 27/5) – mijlocaşi;

• Puşcaş (Palermo, 4/1), Keşeru (Ludogoreţ, 29/7) – atacanţi.

Lista cu numele jucătorilor din campionatul intern va fi anunţată vineri.

Vă reamintim că România va juca cu Suedia, în deplasare, pe 23 martie, iar cu Insulele Feroe pe 26 martie, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Constantin Rădulescu”, cel al echipei CFR.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.