13.11.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Nagy Szabolcs. Titlul emisiunii: Am câştigat sau am pierdut, respectiv, în fond de ce am votat? (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.45 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Conversaţii Nocturne invitat: George Vulturescu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Spectacol aniversar Ana Holdiş Pop. 11.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum interpretăm o icoană? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Nagy Szabolcs. Titlul emisiunii: Am câştigat sau am pierdut, respectiv, în fond de ce am votat? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul emisiunii: Vânatul un bun naţional. 17.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Vrei să ai dreptate sau vrei să fii fericită? 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Cosmin Anton: Le promitem suporterilor Unirii Tăşnad că vom da totul pe teren

Scris de Ionuţ Blăjean, 23 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Emisiunea Panoramic Sportiv din această săptămână am dedicat-o Unirii Tăşnad, echipă care vineri ia startul în Liga 3, în deplasare la Reghin. În studio-ul Informaţia TV l-am avut pe antrenorul Cristi Popa, dar şi pe mijlocaşul Cosmin Anton, probabil cel mai important transfer al Unirii în această vară.

În vârstă de 29 de ani, Anton are zeci de meciuri în Liga 2 alături de Chindia Târgovişte, echipă la care era om de bază între anii 2013-2016. Dar în 2016 şi-a anunţat retragerea din fotbal, din motive personale, iar la mijlocul lunii iulie 2018 a revenit în fotbal, la Unirea Tăşnad.

Jucătorul care a fost cotat de transfermarkt.com chiar şi la 350.000 de euro a marcat la prima apariţie la Unirea, în amicalul cu Victoria Carei. Iar în cele ce urmează vă prezentăm câteva declaraţii pe care ni le-a făcut Cosmin Anton în emisiunea din 20 august.

Care este povestea venirii la Unirea Tăşnad?
Am fost plecat în Londra, iar acolo m-am întâlnit cu soţia mea care este din Satu Mare. Am venit acasă şi mi s-a ivit o oportunitate destul de bună să revin în fotbal, la Unirea Tăşnad. Am găsit un grup bun, nişte oameni care m-au dorit şi de aceea am decis să rămân.

Ce ai găsit la Unirea Tăşnad?
Jucători experimentaţi, dar şi tineri talentaţi, de perspectivă. Am foarte mare încredere în ei şi sper să avem un sezon reuşit. Acum cel mai important lucru este să începem vineri cu dreptul, să intrăm bine în campionat.

Pe plan personal ce-ţi doreşti la revenirea în fotbal?
Sper să îmi ajut echipa cât mai mult, să adune cât mai multe puncte, să facem conducerea fericită, dar şi spectatorii, care îmi doresc să vină în număr cât mai mare la stadion pentru că avem nevoie de ei. Avem nevoie de o atmosferă bună, să avem încredere în noi pentru că valoare este la echipă.

Te mai vezi evoluând în Liga 2?
Da. Dar acum important este să mă pun la punct cu pregătirea fizică. Cred că oricine îşi doreşte să joace cât mai sus. Poate fi o relansare a mea în fotbal. Am avut propuneri şi de la Chindia, m-am antrenat o perioadă scurtă cu ei, însă nu ne-am înţeles financiar. Am decis ce este mai important pentru mine şi familia mea.

Cum a trecut perioada de pregătire?
Mi-a fost greu la început după o perioadă lungă în care nu m-am antrenat. Însă uşor, uşor mi-am intrat în ritm. A fost şi cantonamentul centralizat de la Călineşti-Oaş. Un cantonament reuşit cu condiţii destul de bune.

Cum ţi se pare programul din Liga 3?
Sunt deplasări destul de lungi, obositoare, dar important este ca noi să ne pregătim bine şi la ora fiecărui joc să fim în cea mai bună formă, să dăm totul pe teren. Sunt echipe destul de bune, dar am încredere în echipa mea.

Se poate juca fotbal spectaculos pe terenul din Tăşnad?
Este un teren ok pentru Liga 3. Există acea porţiune denivelată, dar am înţeles că se vor face lucrări şi totul va fi în regulă.

Ce-ţi doreşti de la sezonul 2018-2019?
Vreau să-l începem cu dreptul, îmi doresc ca suporterii să vină alături de echipă, iar noi le promitem că vom da totul pe teren ca să-i facem fericiţi. Suntem o echipă frumoasă şi îmi doresc să facem lucruri măreţe la Unirea Tăşnad.

Emisiunea Panoramic Sportiv din 20 august poate fi urmărită AICI.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.