Corul Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” a colindat la “Informaţia Zilei”

Scris de Mihaela Ghiţă, 17 decembrie 2009 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Corul Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” din Satu Mare ne-a făcut joi un dar de suflet poposind în redacţia noastră preţ de câteva minute pentru a ne vesti cu bucurie marele praznic al Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos.
Aşa cum ne-au obişnuit de câţiva ani buni încoace, tinerii colindători ne-au încântat inimile şi de această dată cu o suită de colinde într-o interpretare vocală de excepţie. Prin gestul lor atât de frumos, fiecare dintre noi am retrăit cu emoţie acest obicei păstrat din străbuni. Ne-au colindat cu mult drag şi ne-au făcut tradiţionalele urări de sărbători. Alături de elevi s-au aflat şi domnii profesori Claudiu Sălăgean şi Florin Libotean, cei prin grija cărora ansamblul coral a reuşit de la un an la altul să-şi îmbunătăţească calitatea interpretării.
Tot în aceste zile, corul liceului va merge cu colindul pe la toate instituţiile cultural-educative şi administrative ale judeţului.
Şi pentru că ne-au făcut o surpriză atât de plăcută, la final colectivul redacţional i-a răsplătit cu aplauze, mulţumiri, dar şi cu o mică atenţie dulce.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.