Corala bărbătească Armonia susţine un concert de colinde la Negreşti Oaş | Informaţia Zilei

Corala bărbătească Armonia susţine un concert de colinde la Negreşti Oaş

Scris de Mihaela Ghiţă, 30 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Protopopiatul Oaş, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte, Iustin, episcopul Maramureşului şi Sătmarului,organizează sâmbătă, 7 decembrie 2019, de la ora 17.00, la Catedrala Ortodoxă din Negreşti Oaş un Concert extraordinar susţinut de Corala bărbătească Armonia din Constanţa, dirijor, arhidiacon lector universitar doctor Ion Iulian Dumitru.

În deschidere va concerta corul Catedralei din Negreşti Oaş. Părintele protopop de Oaş, pr. Marcel Malanca a subliniat că acest concert are şi un scop caritabil şi anume acela de a sprijini o familie cu trei copii minori din Negreşti Oaş, cu posibilităţi financiare reduse şi cu o situaţie materială specială.

Corala Armonia a fost înfiinţată în anul 2001 la iniţiativa Arhid. Lect. Univ. Dr. Ioan Iulian Dumitruş datorită profesionalismului de care dau dovadă, din anul 2004, corala devine o prezenţă constantă la Festivalurile Internaţionale, iar din anul 2016 până în prezent este declarat „cel mai bun cor bărbătesc din lume”.
Concertul face obiectul unui proiect realizat de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Protopopiatul Oaş – ATOPO, cu finanţare nerambursabilă de la bugetul local al Oraşului Negreşti Oaş (Legea 350/2005).

Intrarea este liberă!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345