Copiii de la GPP 14 Mai au avut parte de două săptămâni magice | Informaţia Zilei

Copiii de la GPP 14 Mai au avut parte de două săptămâni magice

Scris de Vera Pop, 02 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cadrul proiectului “Grădiniţa de vară” au participat 40 de prichindei

Grădiniţa cu Program Prelungit “14 Mai” a desfăşurat timp de două săptămâni proiectul „Grădiniţa de vară”. Astfel, între 15 şi 26 iulie, 40 de prichindei de la „14 Mai” au participat la activităţi distractive care le-au adus bucurie în perioada de vacanţă şi care le-au testat capacităţile de socializare.

Copiii au jucat şotron, au desenat pe asfalt, au făcut trasee de îndemânare şi au discutat despre fauna şi flora din ţara noastră, toate sub îndrumarea doamnelor educatoare.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice au dorit să transforme luna iulie într-o lună cu adevărat magică:“Ne-am gândit să organizăm această primă ediţie nu ca o alternativă la faptul că cei mici nu au cu cine să stea acasă pe perioada verii, ci pentru a le oferi copiilor ocazia să desfăşoare activităţi deosebite pe perioada vacanţei.

Acestea le dau ocazia copiilor de a pune în practică cunoştinţele pe care le-au acumulat, să iniţieze şi să desfăşoare diferite jocuri, să se organizeze în vederea desfăşurării acestor jocuri.

Copiii au libertatea de a se exprima, de a comunica liber”, au transmis reprezentanţii instituţiei.

“Grădiniţa de vară” s-a încheiat miercuri, 31 iulie, sfârşitul fiind marcat prin cele mai frumoase activităţi. La eveniment a participat şi viceprimarul Doina Feher care a felicitat conducerea şi colectivul grădiniţei pentru modul în care au ales să îi atragă pe copii în grădiniţă pe perioada vacanţei, stimulându-le imaginaţia şi orientându-i spre activităţi în aer liber.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu IPJ Satu Mare, ISU, Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, teatrul Spiriduş, Caravana Anima. De asemenea, în cadrul proiectului au fost implicaţi doi voluntari din cadrul organizaţiei globale de tineri lideri, AIESEC.

De coordonare s-au ocupat Anuca Cupşa, directoarea Grădiniţei şi Ramona Chermeş, iar din echipa de proiect au făcut parte cadrele didactice ale grădiniţei.

„Grădiniţa de vară” va continua în următoarele două săptămâni la GPP Nr. 6.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517