Controale pe străzile Sătmarului! Vizaţi sunt vitezomanii şi cei care stau pe telefoane în timp ce conduc (Video, foto)

Scris de I. Z., 03 februarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare derulează în această săptămână o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, printre ele viteza şi utilizarea telefoanelor mobile la volan fără dispozitiv “mâini libere”.

Una dintre acţiuni s-a desfăşurat vineri, 3 februarie, pe drumul Careiului, lângă fabrica de pâine.

Prin folosirea aparaturii de radar din dotare, poliţişti rutieri acţionează pe întreaga rază a judeţului Satu Mare atât pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, pe principalele artere care gravitează judeţul, precum şi în municipii sau oraşe. Totodată, poliţiştii vor avea în vedere şi utilizarea telefonului mobil de către conducătorii de vehicule care circulă pe drumurile publice fără a utiliza în acest sens dispozitivele de tip mâini libere. Prin organizarea şi desfăşurarea unor astfel de activităţi şi de acţiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare atrage atenţia tuturor participanţilor la traficul rutier asupra importanţei şi obligativităţii respectării legislaţiei rutiere în vigoare şi implicit a menţinerii unui climat de siguranţă rutieră. Pe această cale dorim să vă urăm un sfârşit de săptămână liniştit şi fără evenimente negative”, ne-a declarat Mihai Paşolea, inspector principal de poliţie.

Declaraţii video:

 

Abonează-te acum Online!
  1. Paris a spus: 03 februarie 2023, ora 21:19

    Foarte bine amenzi mari ar trebui fara mila pe ei.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517