Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri

Consultare amplă la Satu Mare privind viitoarea lege a pensiilor cu secretarul de stat Adrian Marius Rândunică

Scris de Mihai Sălceanu, 31 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Consultare amplă la Satu Mare privind viitoarea lege a pensiilor cu secretarul de stat Adrian Marius Rândunica

Consultare amplă la Satu Mare privind viitoarea lege a pensiilor cu secretarul de stat Adrian Marius Rândunica

Joi, 31 august , de la ora 10.00, a  avut loc o întâlnire inedită între reprezentanţi ai asociaţiilor de pensionari, directori de instituţii şi secretarul de  stat Adrian Marius Rândunică din Ministerul Muncii.

Participanţii au făcut  propuneri concrete privind cuprinsul viitoarei legi a pensiilor. Evenimentul a fost catalogat ca fiind fără precedent. Rar s-a întâmplat ca înainte de elaborarea unui act normativ precum cel menţionat mai sus să se realizeze la Satu Mare o amplă consultare. Unii participanţi chiar au depus propuneri scrise.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. dumitru a spus: 28 septembrie 2017, ora 08:15

    Daca se vor lua in calcul toate veniturile realizate pentru punctaj, va fi durere pentru pensionari sa-si procure documentele. Eu sunt in curs de strangere a unor documente necesare pentru pensionarea in baza Legii 263/2010 si documentele eliberate de detinatorii de arhive imi da frisoane. am doua adeverinte de la o primarie cu date contradictorii si nu stiu pe care sa o depun la dosar. De la SC Petrom SA am la fel doua adeverinte, una in care imi scrie negru pe alb ca nu am beneficiat de nici un spor si alta, la insistentele mele in care imi trece sporul de santier, dar cam cum au vrut muschii lor. Pentru acelasi an intr-o luna sporul de santier era de 8 lei si in alta luna 150 lei,iar pentru o perioada de 2 ani si jumatate nu imi trece deloc sporul de santier desi el fusese reglementat strict prin legea nr. 57/1974 de doar doi ani de zile.Dar de ce intr-o luna 8 lei si in alta luna 150 lei? Nu s-o fi dat oare intr-un procent din salariul de baza? De la o regie autonoma am o adeverinta in care pe o perioada de un an si jumatate nu imi trece nici sporul de vechime nici sporul de noapte nici contributia la orele suplimentare.De la o primarie am o aveverinta dupa statele de plata in care intr-o luna statul de plata este alb, nici concediu medical nici de odihna, nimic. Oi fi fost pe alta planeta in acea luna, dar de ce nu mi s-a desfacut contractul de munca pentru absente nemotivate.Ce-i de facut? Sa umplem justitia de procese pentru lucruri de doi lei sau sa obligam prin lege detinatorii de arhive sa comunice unei autoritati toate datele care sa fie introdu-se intr-un sistem electronic tip revisal la care sa aiba acces cei indreptatiti, care sa-si scoate singuri documentul si sa-l depuna la casa de pensii, aceasta din urma sa verifice doar daca documentul este corect scos din acest sistem electronic?

  2. Roman a spus: 31 august 2017, ora 12:29

    O randunica nu face primavara.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.