Constantin Demian, preşedintele Ordinului Asistenţilor, la emisiunea “În Slujba Comunităţii” de la ITV

Scris de Mihai Sălceanu, 14 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Constantin Demian

Constantin Demian, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR), filiala Satu Mare, este invitatul emisiunii “În Slujba Comunităţii” ce va fi difuzată duminică, 15 mai, de la orele 13.00 şi 20.00 la Informaţia TV. Constantin Demian, care este şi purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare şi redactor sportiv, ocupă funcţia de preşedinte din 2012.
Pentru că 12 mai a fost Ziua Internaţională a Asistentului Medical, Constantin Demian a vorbit mai mult în cadrul emisiunii despre misiunea unui asistent medical şi importanţa muncii pe care o desfăşoară. La nivelul judeţului Satu Mare, în Ordin sunt înscrişi 4460 de asistenţi medicali, dar activi sunt 2710. Din aceştia, 2100 sunt asistenţi generalişti iar 33 sunt moaşe. O treime din numărul asistenţilor lucrează în cadrul Spitalului Judeţean. Asistenţii medicali trebuie să acumuleze pe parcursul unui an cel puţin 30 de credite sau puncte de educaţie medicală continuă, pentru că este foarte important să fie la curent cu descoperirile şi noutăţile din medicină, subliniază Constantin Demian.
Detalii despre activitatea asistenţilor, problemele şi aşteptările acestora, puteţi afla urmărind emisiunea de duminică, de la Informaţia TV.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517