Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Consiliul Local a aprobat ca Transurban să-şi cumpere utilaje pentru service

Scris de Sergiu Podina, 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Consiliul Local s-a întrunit în şedinţă extraordinară pentru a doua oară în luna decembrie. Pe ordinea de zi iniţială au fost două proiecte de hotărâre, din care s-a supus la vot doar unul.
Au participat 18 membri ai legislativului, lipsind Szejke Ottilia, Raţiu Cosmin, Sumlas Silviu şi Micle Adrian. 

Şedinţa Consiliului municipal ce a avut loc luni, 11 decembrie, a avut ca obiectiv principal chiar proiectul de hotărâre care a fost scos de executiv de pe ordinea de zi. Mai exact era vorba despre o modificare a proiectului votat în urmă cu câteva săptămâni şi care se referea la exproprierile necesare construcţiei celui de-al treilea pod peste Someş. Înainte de a începe dezbaterile în plen, Kereskenyi Gabor a motivat decizia. ”Retragem proiectul privind modificarea anexei 4 din hotărârea numărul 237 din 26 octombrie 2017 privind declanşarea procedurii de expropriere pentru obiectivul de investiţii Pod peste râul Someş – amplasament strada Ştrandului. Facem acest lucru pentru că nu mai are temei, nu este necesar”, declară primarul municipiului Satu Mare.

Buget rectificat la Transurban

În consecinţă, Szocs Peter – preşedintele de şedinţă – a supus la vot ordinea de zi şi mai apoi singurul proiect rămas pe listă. Acesta s-a referit la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat al Transurban SA.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 12 decembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 12 decembrie 2017, ora 10:39

    Inteleg ca construcţia celui de-al treilea pod peste Somes „…nu mai are temei, nu este necesar ” ???. Vai, serios ?…, nu-mi vine sa cred !. Transurbanul este mai important pt. Kereskenyi ?. Cumva nu se aseamana acest Kereskenyi cu Dorel ?.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.