Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Consiliul Local a aprobat ca Transurban să-şi cumpere utilaje pentru service

Scris de Sergiu Podina, 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Consiliul Local s-a întrunit în şedinţă extraordinară pentru a doua oară în luna decembrie. Pe ordinea de zi iniţială au fost două proiecte de hotărâre, din care s-a supus la vot doar unul.
Au participat 18 membri ai legislativului, lipsind Szejke Ottilia, Raţiu Cosmin, Sumlas Silviu şi Micle Adrian. 

Şedinţa Consiliului municipal ce a avut loc luni, 11 decembrie, a avut ca obiectiv principal chiar proiectul de hotărâre care a fost scos de executiv de pe ordinea de zi. Mai exact era vorba despre o modificare a proiectului votat în urmă cu câteva săptămâni şi care se referea la exproprierile necesare construcţiei celui de-al treilea pod peste Someş. Înainte de a începe dezbaterile în plen, Kereskenyi Gabor a motivat decizia. ”Retragem proiectul privind modificarea anexei 4 din hotărârea numărul 237 din 26 octombrie 2017 privind declanşarea procedurii de expropriere pentru obiectivul de investiţii Pod peste râul Someş – amplasament strada Ştrandului. Facem acest lucru pentru că nu mai are temei, nu este necesar”, declară primarul municipiului Satu Mare.

Buget rectificat la Transurban

În consecinţă, Szocs Peter – preşedintele de şedinţă – a supus la vot ordinea de zi şi mai apoi singurul proiect rămas pe listă. Acesta s-a referit la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat al Transurban SA.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 12 decembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 12 decembrie 2017, ora 10:39

    Inteleg ca construcţia celui de-al treilea pod peste Somes „…nu mai are temei, nu este necesar ” ???. Vai, serios ?…, nu-mi vine sa cred !. Transurbanul este mai important pt. Kereskenyi ?. Cumva nu se aseamana acest Kereskenyi cu Dorel ?.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.