Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Consilierul judeţean Adrian Cozma vrea masă rotundă pentru susţinerea proiectelor judeţului

Scris de I. Z., 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cozma Adrian

Cozma Adrian

Consilierul judeţean Adrian Cozma recomandă partidelor politice să se adune la aceeaşi masă pentru a susţine proiectele care interesează judeţul Satu Mare. El este de părere că atât opoziţia cât şi puterea pot ajunge la un numitor comun pe proiectele importante de investiţii.

Propunerea concretă a lui Cozma vizează demararea documentaţiei tehnico-economice pentru realizarea unui tronson de autostradă pe traseul Satu-Mare-Suplacu de Barcău. Tronsonul ar urma să lege Satu Mare de Autostrada Transilvaniei, care se află în execuţie pe traseul Cluj-Poarta Sălajului-Oradea. Investiţia ar urma să fie realizată de CNAIR.

„Mă asteptam în aceste zile să văd o masă rotundă cu parlamentari de la toate partidele, conducerea judeţului, a orasului să se pună de acord pentru susţinerea unor proiecte ferme pentru judeţul nostru. În câteva zile parlamentarii voteaza bugetul ţării.

Nu suntem cea mai bogată zonă  a ţării, prin urmare avem nevoie de investiţii majore, pentru a face un salt economic care să aducă dezvoltare. Cred că împreună cu toţi parlamentarii noştri, cu cei ai Salajului si Bihorului, am fi putut susţine măcar proiectarea pentru 100 de km de autostrada până la Marghita sau Suplacu de Barcău, pe unde va trece peste doi ani Autostrada Transilvania şi care ne-ar lega intr-un final şi de Bucureşti. De ce să fim ultimii? Haideţi domnilor parlamentari că săptămâna viitoare votaţi bugetul. Satu Mare ce primeşte? În doi-trei ani s-ar putea începe lucrările. E un orizont de timp normal, iar solicitarea a absolut firească şi necesară”, e precizarea consilierului PNL, Adrian Cozma.

Abonează-te acum Online!
  1. monica a spus: 04 ianuarie 2018, ora 14:59

    Cred ca este printre putinii tineri care vor sa faca ceva pentru acest oras!!Pacat ca nu are parteneri pe masura!!!!

  2. Dac Bulibas a spus: 12 decembrie 2017, ora 11:09

    Nu am reusit sa construim un pod necesar peste Somes in 27 de ani !….. Ce asteptari putem avea de la conducerea orasului respectiv, judetului cu gandire impotenta cu privire la sustinerea unui asemenea proiect ?. Pt. asta ar fi necesara o noua conducere ( fara cei de acum) cu alta mentalitate. Apelati la Orban Viktor poate obtineti de la el sprijin si sustinere in anumite conditii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.