10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Consilierul judeţean Adrian Cozma vrea masă rotundă pentru susţinerea proiectelor judeţului

Scris de I. Z., 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cozma Adrian

Cozma Adrian

Consilierul judeţean Adrian Cozma recomandă partidelor politice să se adune la aceeaşi masă pentru a susţine proiectele care interesează judeţul Satu Mare. El este de părere că atât opoziţia cât şi puterea pot ajunge la un numitor comun pe proiectele importante de investiţii.

Propunerea concretă a lui Cozma vizează demararea documentaţiei tehnico-economice pentru realizarea unui tronson de autostradă pe traseul Satu-Mare-Suplacu de Barcău. Tronsonul ar urma să lege Satu Mare de Autostrada Transilvaniei, care se află în execuţie pe traseul Cluj-Poarta Sălajului-Oradea. Investiţia ar urma să fie realizată de CNAIR.

„Mă asteptam în aceste zile să văd o masă rotundă cu parlamentari de la toate partidele, conducerea judeţului, a orasului să se pună de acord pentru susţinerea unor proiecte ferme pentru judeţul nostru. În câteva zile parlamentarii voteaza bugetul ţării.

Nu suntem cea mai bogată zonă  a ţării, prin urmare avem nevoie de investiţii majore, pentru a face un salt economic care să aducă dezvoltare. Cred că împreună cu toţi parlamentarii noştri, cu cei ai Salajului si Bihorului, am fi putut susţine măcar proiectarea pentru 100 de km de autostrada până la Marghita sau Suplacu de Barcău, pe unde va trece peste doi ani Autostrada Transilvania şi care ne-ar lega intr-un final şi de Bucureşti. De ce să fim ultimii? Haideţi domnilor parlamentari că săptămâna viitoare votaţi bugetul. Satu Mare ce primeşte? În doi-trei ani s-ar putea începe lucrările. E un orizont de timp normal, iar solicitarea a absolut firească şi necesară”, e precizarea consilierului PNL, Adrian Cozma.

Abonează-te acum Online!
  1. monica a spus: 04 ianuarie 2018, ora 14:59

    Cred ca este printre putinii tineri care vor sa faca ceva pentru acest oras!!Pacat ca nu are parteneri pe masura!!!!

  2. Dac Bulibas a spus: 12 decembrie 2017, ora 11:09

    Nu am reusit sa construim un pod necesar peste Somes in 27 de ani !….. Ce asteptari putem avea de la conducerea orasului respectiv, judetului cu gandire impotenta cu privire la sustinerea unui asemenea proiect ?. Pt. asta ar fi necesara o noua conducere ( fara cei de acum) cu alta mentalitate. Apelati la Orban Viktor poate obtineti de la el sprijin si sustinere in anumite conditii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.