20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Consilierul Adrian Cozma susţine că amenajarea malurilor râului Someş e una dintre priorităţile municipalităţii dar şi a judeţului

Scris de I. Z., 24 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cozma Adrian

Cozma Adrian

Consilierul PNL Adrian Cozma propune municipalităţii din Satu Mare amenajarea malurilor râului Someş şi crearea unei faleze pentru promenadă, petrecerea timpului liber. Acesta a dat exemplu Timişoarei, unde lucrurile au evoluat, iar locul arată încântător.

Cadrul natural merită valorificat la maxim. Sătmărenii s-au aşezat aici văzând avantajele pe care le oferă natura. Pentru noi e oportunitate de dezvoltare. Amenajarea malurilor şi crearea unei faleze pentru promenadă ar schimba faţa oraşului şi ar deschide poarta turiştilor. Două imagini sunt din Timişoara. Deci se poate, a precizat consilierul judeţean.

Proiectul a figurat şi în oferta electorală a actualului primar, însă cel puţin până acum nu a fost aprobat un studiu de fezabilitate pentru ca proiectul să poată fi depus pentru obţinerea unor fonduri. Ţinând cont de costurile investiţiei, cu greu s-ar realiza toată investiţia din bugetul local.

Suntem cu toţii de acord că şi acest proiect e dorit de toate formaţiunile politice, ca de altfel de toţi locuitorii oraşului. Ideea e de a nu abandona sau intârzia un proiect, de a aduna toate instituţiile care sunt parte a acestui demers şi a da viaţă ideii cât mai repede posibil.

Abonează-te acum Online!
 1. radu a spus: 02 noiembrie 2017, ora 12:19

  Ar fi bine sa amenajati pe malul raului niste PODURI

 2. dadfe a spus: 27 octombrie 2017, ora 11:44

  ar trebui consolidat malul intre cele doua poduri , asa nu ar fi foarte costisitor si pe urma vazut daca s-ar mai continua

 3. Ciprian a spus: 25 octombrie 2017, ora 12:29

  Daca s-ar si materializa, ar fi ceva deosebit…am scapa de boschetari, de mizeria produsa de acestia, plus alte avantaje

 4. Dac Bulibas a spus: 25 octombrie 2017, ora 10:27

  Pana la acest capitol sunt lucruri mai importante de facut care necesita investitii si inca nu putine !…. Ex.: Noul pod peste Somes; Centura de ocolire; Remediera si renovarea Garii CFR care momentan arata naspa !!!; Drumuri pt. biciclisti; Invatamant si sistem medical performant; Curatenia in oras; etc,etc. Adrian Cozma am impresia ca traieste intr-un spatiu imaginar si nu intr-unul real. Si eu sustin ca prioritatea principala pt. populatia Satmarului ar fi sa scapam cumva de conducatorii prosti indiferent de culoarea politica pe care-i avem, care an de an vin cu povesti si basme populiste dar in realitate nu rezolva/realizeaza nimica decat numai pt. ei si partidului din care provin !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.