Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Consilierul Adrian Cozma susţine că amenajarea malurilor râului Someş e una dintre priorităţile municipalităţii dar şi a judeţului

Scris de I. Z., 24 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cozma Adrian

Cozma Adrian

Consilierul PNL Adrian Cozma propune municipalităţii din Satu Mare amenajarea malurilor râului Someş şi crearea unei faleze pentru promenadă, petrecerea timpului liber. Acesta a dat exemplu Timişoarei, unde lucrurile au evoluat, iar locul arată încântător.

Cadrul natural merită valorificat la maxim. Sătmărenii s-au aşezat aici văzând avantajele pe care le oferă natura. Pentru noi e oportunitate de dezvoltare. Amenajarea malurilor şi crearea unei faleze pentru promenadă ar schimba faţa oraşului şi ar deschide poarta turiştilor. Două imagini sunt din Timişoara. Deci se poate, a precizat consilierul judeţean.

Proiectul a figurat şi în oferta electorală a actualului primar, însă cel puţin până acum nu a fost aprobat un studiu de fezabilitate pentru ca proiectul să poată fi depus pentru obţinerea unor fonduri. Ţinând cont de costurile investiţiei, cu greu s-ar realiza toată investiţia din bugetul local.

Suntem cu toţii de acord că şi acest proiect e dorit de toate formaţiunile politice, ca de altfel de toţi locuitorii oraşului. Ideea e de a nu abandona sau intârzia un proiect, de a aduna toate instituţiile care sunt parte a acestui demers şi a da viaţă ideii cât mai repede posibil.

Abonează-te acum Online!
 1. radu a spus: 02 noiembrie 2017, ora 12:19

  Ar fi bine sa amenajati pe malul raului niste PODURI

 2. dadfe a spus: 27 octombrie 2017, ora 11:44

  ar trebui consolidat malul intre cele doua poduri , asa nu ar fi foarte costisitor si pe urma vazut daca s-ar mai continua

 3. Ciprian a spus: 25 octombrie 2017, ora 12:29

  Daca s-ar si materializa, ar fi ceva deosebit…am scapa de boschetari, de mizeria produsa de acestia, plus alte avantaje

 4. Dac Bulibas a spus: 25 octombrie 2017, ora 10:27

  Pana la acest capitol sunt lucruri mai importante de facut care necesita investitii si inca nu putine !…. Ex.: Noul pod peste Somes; Centura de ocolire; Remediera si renovarea Garii CFR care momentan arata naspa !!!; Drumuri pt. biciclisti; Invatamant si sistem medical performant; Curatenia in oras; etc,etc. Adrian Cozma am impresia ca traieste intr-un spatiu imaginar si nu intr-unul real. Si eu sustin ca prioritatea principala pt. populatia Satmarului ar fi sa scapam cumva de conducatorii prosti indiferent de culoarea politica pe care-i avem, care an de an vin cu povesti si basme populiste dar in realitate nu rezolva/realizeaza nimica decat numai pt. ei si partidului din care provin !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.