Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Consilierii municipali au alocat 250.000 lei pentru activităţile dedicate Centenarului Unirii şi reformaţiei

Scris de Ioana Vladimirescu, 31 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
La şedinta de joi, Consiliul Local Satu Mare a aprobat 24 de proiecte

La şedinta de joi, Consiliul Local Satu Mare a aprobat 24 de proiecte

Joi, 31 august 2017, consilierii locali sătmăreni s-au întrunit în cadrul şedinţei ordinare, pe ordinea de zi fiind 24 de proiecte supuse la vot şi punctul Diverse. Şedinţa a fost prezidată de Ştefan Ressler, fiind absenţi consilierii Cosmin Raţiu, Silviu Sumlas şi Romeo Pop.

Printre proiectele de hotărâre ce au primit undă verde din partea consilierilor locali se numără cel referitor la aprobarea unei rectificări bugetare, aprobarea normelor financiare de utilizare a fondurilor alocate CSM din bugetul local, pentru activităţi sportive, modificarea componenţei Comisiei de identificare şi selecţie a firmelor locatare din Centrul Tehnologic de Inovare şi Afaceri, aprobarea metodologiei de atestare a persoanelor fizice pentru practicarea activităţii de administrator de imobile la asociaţiile de proprietari din municipiu.

Consilierii locali au aprobat şi desfiinţarea cocioabei de pe strada Corvinilor nr. 26, spaţiu în care îşi făceau veacul prostituate. A fost totodată aprobat în şedinţa de joi Statutul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului, al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, Poliţiei Locale, Serviciului Public de Asistenţă Socială, ADP.

La rectificarea bugetară de joi a fost suplimentat bugetul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu cu suma de 250.000 lei pentru activităţile dedicate Centenarului Marii Uniri şi acţiuni de comemorare a 500 de ani de Reformă Religioasă.
A fost suplimentat la rectificare şi bugetul Teatrului de Nord cu 100.000 de lei. La capitolul Învăţământ s-a aprobat o majorare de sumă de 1.257.000 lei.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 1 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Roman a spus: 31 august 2017, ora 22:34

    Ce activitati sunt in program? Pe toata durata anului trebuie programate activitati dedicate centenarului. Nu ajung banii pe care i-ati alocat. Dar vrem sa stim programul. Publicati-l cat mai repede.Trebuie sa fie cel putin 100 de momente dedicate evenimentului. Asemenea sanse sunt odata la 100 de ani.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.