Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Consilierii municipali au alocat 250.000 lei pentru activităţile dedicate Centenarului Unirii şi reformaţiei

Scris de Ioana Vladimirescu, 31 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
La şedinta de joi, Consiliul Local Satu Mare a aprobat 24 de proiecte

La şedinta de joi, Consiliul Local Satu Mare a aprobat 24 de proiecte

Joi, 31 august 2017, consilierii locali sătmăreni s-au întrunit în cadrul şedinţei ordinare, pe ordinea de zi fiind 24 de proiecte supuse la vot şi punctul Diverse. Şedinţa a fost prezidată de Ştefan Ressler, fiind absenţi consilierii Cosmin Raţiu, Silviu Sumlas şi Romeo Pop.

Printre proiectele de hotărâre ce au primit undă verde din partea consilierilor locali se numără cel referitor la aprobarea unei rectificări bugetare, aprobarea normelor financiare de utilizare a fondurilor alocate CSM din bugetul local, pentru activităţi sportive, modificarea componenţei Comisiei de identificare şi selecţie a firmelor locatare din Centrul Tehnologic de Inovare şi Afaceri, aprobarea metodologiei de atestare a persoanelor fizice pentru practicarea activităţii de administrator de imobile la asociaţiile de proprietari din municipiu.

Consilierii locali au aprobat şi desfiinţarea cocioabei de pe strada Corvinilor nr. 26, spaţiu în care îşi făceau veacul prostituate. A fost totodată aprobat în şedinţa de joi Statutul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului, al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, Poliţiei Locale, Serviciului Public de Asistenţă Socială, ADP.

La rectificarea bugetară de joi a fost suplimentat bugetul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu cu suma de 250.000 lei pentru activităţile dedicate Centenarului Marii Uniri şi acţiuni de comemorare a 500 de ani de Reformă Religioasă.
A fost suplimentat la rectificare şi bugetul Teatrului de Nord cu 100.000 de lei. La capitolul Învăţământ s-a aprobat o majorare de sumă de 1.257.000 lei.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 1 septembrie.

Abonează-te acum Online!
  1. Roman a spus: 31 august 2017, ora 22:34

    Ce activitati sunt in program? Pe toata durata anului trebuie programate activitati dedicate centenarului. Nu ajung banii pe care i-ati alocat. Dar vrem sa stim programul. Publicati-l cat mai repede.Trebuie sa fie cel putin 100 de momente dedicate evenimentului. Asemenea sanse sunt odata la 100 de ani.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.