Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Loga Lorant, Gabriela Silaghi, Daniel Săvianu, titlul emisiunii: Loga Dance School, un exemplu pentru toţi (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Pop, Iuliu Ilyes, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Regele Mihai I s-a întors pentru totdeauna în România (reluare) 02.38 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Bogdan Adrian Popa, titlul emisiunii: Prevenţia cardiovasculară 03.15 Descoperiri din epoca bronzului 03.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Remedii florale Bach 05.00 Târgurile de ţară, şansa fermierilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia, titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Loga Lorant, Gabriela Silaghi, Daniel Săvianu, titlul emisiunii: Loga Dance School, un exemplu pentru toţi (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.40 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, titlul emisiunii: Cum educăm prin joc? 10.16 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, titlul emisiunii: Cum e să fii diferit? 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Pop, Iuliu Ilyes, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Regele Mihai s-a întors pentru totdeauna în România (reluare) 13.00 Ştiri 13.37 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciurdaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 14.40 Teleshopping 15.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.16 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 18.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Crina Iznăvoiu, Andrea Chiş, titlul emisiunii: Grădiniţa Guliver îi antrenează pe cei mici în activităţi eco 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Fior di Szatmar 23.30 Ştiri

Consilierii municipali au alocat 250.000 lei pentru activităţile dedicate Centenarului Unirii şi reformaţiei

Scris de Ioana Vladimirescu, 31 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
La şedinta de joi, Consiliul Local Satu Mare a aprobat 24 de proiecte

La şedinta de joi, Consiliul Local Satu Mare a aprobat 24 de proiecte

Joi, 31 august 2017, consilierii locali sătmăreni s-au întrunit în cadrul şedinţei ordinare, pe ordinea de zi fiind 24 de proiecte supuse la vot şi punctul Diverse. Şedinţa a fost prezidată de Ştefan Ressler, fiind absenţi consilierii Cosmin Raţiu, Silviu Sumlas şi Romeo Pop.

Printre proiectele de hotărâre ce au primit undă verde din partea consilierilor locali se numără cel referitor la aprobarea unei rectificări bugetare, aprobarea normelor financiare de utilizare a fondurilor alocate CSM din bugetul local, pentru activităţi sportive, modificarea componenţei Comisiei de identificare şi selecţie a firmelor locatare din Centrul Tehnologic de Inovare şi Afaceri, aprobarea metodologiei de atestare a persoanelor fizice pentru practicarea activităţii de administrator de imobile la asociaţiile de proprietari din municipiu.

Consilierii locali au aprobat şi desfiinţarea cocioabei de pe strada Corvinilor nr. 26, spaţiu în care îşi făceau veacul prostituate. A fost totodată aprobat în şedinţa de joi Statutul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului, al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, Poliţiei Locale, Serviciului Public de Asistenţă Socială, ADP.

La rectificarea bugetară de joi a fost suplimentat bugetul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu cu suma de 250.000 lei pentru activităţile dedicate Centenarului Marii Uniri şi acţiuni de comemorare a 500 de ani de Reformă Religioasă.
A fost suplimentat la rectificare şi bugetul Teatrului de Nord cu 100.000 de lei. La capitolul Învăţământ s-a aprobat o majorare de sumă de 1.257.000 lei.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 1 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Roman a spus: 31 august 2017, ora 22:34

    Ce activitati sunt in program? Pe toata durata anului trebuie programate activitati dedicate centenarului. Nu ajung banii pe care i-ati alocat. Dar vrem sa stim programul. Publicati-l cat mai repede.Trebuie sa fie cel putin 100 de momente dedicate evenimentului. Asemenea sanse sunt odata la 100 de ani.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.