Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Conducerea IPJ se plânge că nu sunt nici poliţişti destui, nici legi

Scris de Matei Larisa, 07 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conferinţă de presă la IPJ: Candrea Ţinca Alina Cadrina, Felix Văsuţ, Paula Cohera, Sorin Stan, Camelia Vescan, Marius Gînţă

În cadrul conferinţei de presă ţinute ieri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare s-au prezentat noile prevederi din cadrul Proiectului de lege aflat în dezbatere publică privind întărirea autorităţii poliţistului propus de către Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I). Prezentarea a fost făcute de către inspectorul şef al I.P.J Satu Mare, Sorin Stan, reprezentantul Sindicatului Europol, Felix Văsuţ şi reprezentantul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Satu Mare, Marius Gânţă.

Noile prevederi din cadrul Proiectului de lege fac referire la cele mai frecvente proceduri de acţiune ale poliţiştilor care privesc direct interacţiunea cu cetăţenii, mai exact legitimarea, încătuşarea şi conducerea la sediul poliţiei. În acest sens se propun din punct de vedere al delictelor modificarea şi introducerea a 3 noi infracţiuni care se vor regăsi în Legea 61/1991.

Faptele de ultraj asupra poliţiştilor a crescut cu aproape 22% comparativ cu anul anterior

Citiţi exclusiv în ediţia tipărită din 7 noiembrie 2017 sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Bridge a spus: 07 noiembrie 2017, ora 16:35

  Da, de aia aveţi două purtătoare de vorbe, la câţiva metri de sediile voastre din Satu Mare pietonii trebuie să circule pe carosabil din cauza maşinilor parcate pe trotuare iar ţiganii fac scandal fără să-i ia aproape nimeni la rost.

 2. parearea mea a spus: 07 noiembrie 2017, ora 12:51

  Legi există, dar sunt proaste. Insistati voi, politistii sa fie corecte. Dar cine sa le aplice? Voi dati amenzi acolo unde nu trebuie si va mandriti cu ele. La incidente de strada nu apareti niciodata. Nici chemati.
  Am sa dau un exemplu de lege: o femeie plateste singura renovarea scarii blocului (caz prezentat la tv). O alta face reclamatie ca nu a putut dormi (ZIUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 2 ore. Femeia cu renovarea a fost amendata. Iata legile in vigoare, te apuca greata existenţială când auzi de ele. Pentru aplicarea lor, nu mai e nevoi de politie!

 3. Dac Bulibas a spus: 07 noiembrie 2017, ora 12:33

  Eu consider ca sunteti chiar prea multi fata de cati ar trebui sa fiti !!! daca ati ajuns deja pana acolo incat sa aveti „organe „/puletisti care se ocupa cu cautarea firelor de ambrozie din oras si judet pt. a trimite amenintari cu amenzi drastice proprietarilor de terenuri lasate in paragina din lipsa de alternativa necultivate nu din vina acestora !. De ce nu veniti si cu varianta alternativa sa-l luati in folosinta si sa-l cultivati inspre folosul vostru si sa-l paziti ca sa nu fiti furati…..Poate aveti salar prea mare si nu sunteti nevoiti sa va completati veniturile din asemenea activitati productive care s-ar reflecta in PIB pe care voi numai o sugeti degeaba !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.