19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Conducerea IPJ se plânge că nu sunt nici poliţişti destui, nici legi

Scris de Matei Larisa, 07 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conferinţă de presă la IPJ: Candrea Ţinca Alina Cadrina, Felix Văsuţ, Paula Cohera, Sorin Stan, Camelia Vescan, Marius Gînţă

În cadrul conferinţei de presă ţinute ieri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare s-au prezentat noile prevederi din cadrul Proiectului de lege aflat în dezbatere publică privind întărirea autorităţii poliţistului propus de către Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I). Prezentarea a fost făcute de către inspectorul şef al I.P.J Satu Mare, Sorin Stan, reprezentantul Sindicatului Europol, Felix Văsuţ şi reprezentantul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Satu Mare, Marius Gânţă.

Noile prevederi din cadrul Proiectului de lege fac referire la cele mai frecvente proceduri de acţiune ale poliţiştilor care privesc direct interacţiunea cu cetăţenii, mai exact legitimarea, încătuşarea şi conducerea la sediul poliţiei. În acest sens se propun din punct de vedere al delictelor modificarea şi introducerea a 3 noi infracţiuni care se vor regăsi în Legea 61/1991.

Faptele de ultraj asupra poliţiştilor a crescut cu aproape 22% comparativ cu anul anterior

Citiţi exclusiv în ediţia tipărită din 7 noiembrie 2017 sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Bridge a spus: 07 noiembrie 2017, ora 16:35

  Da, de aia aveţi două purtătoare de vorbe, la câţiva metri de sediile voastre din Satu Mare pietonii trebuie să circule pe carosabil din cauza maşinilor parcate pe trotuare iar ţiganii fac scandal fără să-i ia aproape nimeni la rost.

 2. parearea mea a spus: 07 noiembrie 2017, ora 12:51

  Legi există, dar sunt proaste. Insistati voi, politistii sa fie corecte. Dar cine sa le aplice? Voi dati amenzi acolo unde nu trebuie si va mandriti cu ele. La incidente de strada nu apareti niciodata. Nici chemati.
  Am sa dau un exemplu de lege: o femeie plateste singura renovarea scarii blocului (caz prezentat la tv). O alta face reclamatie ca nu a putut dormi (ZIUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 2 ore. Femeia cu renovarea a fost amendata. Iata legile in vigoare, te apuca greata existenţială când auzi de ele. Pentru aplicarea lor, nu mai e nevoi de politie!

 3. Dac Bulibas a spus: 07 noiembrie 2017, ora 12:33

  Eu consider ca sunteti chiar prea multi fata de cati ar trebui sa fiti !!! daca ati ajuns deja pana acolo incat sa aveti „organe „/puletisti care se ocupa cu cautarea firelor de ambrozie din oras si judet pt. a trimite amenintari cu amenzi drastice proprietarilor de terenuri lasate in paragina din lipsa de alternativa necultivate nu din vina acestora !. De ce nu veniti si cu varianta alternativa sa-l luati in folosinta si sa-l cultivati inspre folosul vostru si sa-l paziti ca sa nu fiti furati…..Poate aveti salar prea mare si nu sunteti nevoiti sa va completati veniturile din asemenea activitati productive care s-ar reflecta in PIB pe care voi numai o sugeti degeaba !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.