26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

Conducere nouă la C.A.R.-ul preoţilor maramureşeni şi sătmăreni

Scris de I. Z., 14 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Întrunirea a fost prezidată de Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului. La lucrări a participat şi Preasfinţitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-Vicar.

Pe ordinea de zi a figurat darea de seamă a activităţii pe anul trecut, raportul comisiei de cenzori, propuneri pentru mai buna desfăşurare a activităţii, discuţii şi alegerea unei noi conduceri. Raportul pe anul trecut a fost prezentat de pr. Ioan Pop, preşedinte, şi a cuprins toate aspectele legate de funcţionarea acestui sistem de într-ajutorare: împrumuturi, ajutoare de naşteri, ajutoare de înmormântare, ajutoare pentru cazuri sociale deosebite etc. Pentru preoţii şi preotesele trecute la Domnul în anul care a trecut s-a păstrat un moment de reculegere şi s-a cântat o ectenie. Caracterizând activitatea desfăşurată ca fiind foarte bună şi fără nicio problemă de gestionare defectuoasă, din cauze obiective determinate de pensionarea unor persoane din conducerea C.A.R. (preşedinte, contabilă etc.), comisia de cenzori a propus ca să fie aleasă o nouă conducere executivă. Noua conducere executivă este formată din: pr. Mihai Tira, preşedinte, Otilia Laura Codrea, secretară, Angela Bîrlea, contabil, şi Monica Medan, membru. C.A.R. a Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului a fost înfiinţată în urmă cu 27 de ani şi are acum 735 de membri.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.