Condamnat pentru înşelăciune, oprit în Vama Petea

Scris de I. Z., 14 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în ţară un bihorean căutat de autorităţile române în vederea executării unei pedeapse privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Marţi, 13 septembrie, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un bărbat în vârstă de 45 de ani, având dublă cetăţenie – română şi maghiară.
La controlul de frontieră, bărbatul – domiciliat în judeţul Bihor – s-a legitimat cu paşaportul maghiar. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, colegii noştri au constatat că pe numele persoanei a fost emis, în februarie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Oradea l-a condamnat la un an şi o lună închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517