Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Concurs de limba engleză la Şcoala Gimnazială Halmeu

Scris de Vasile Nechita, 21 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Şcoala Gimnazială Halmeu a avut loc cea de-a doua ediţie a concursului „Spelling Bee”. Acest concurs, renumit în ţările vorbitoare de limba engleză şi popularizat cu preponderenţă în Statele Unite, se adresează în special elevilor de şcoală primară şi gimnazială.


La iniţiativa profesorului Daniel Ferne de la Şcoala Gimnazială Halmeu şi cu colaborarea profesoarelor Magdalena Postolache, de la Şcoala Gimnazială Drăguşeni şi Kinga Bathory, de la Şcoala Gimnazială Turulung, concursul „Spelling Bee” a fost prezentat şi elevilor din şcolile lor.
După ce prima ediţie, din primăvara acestui an, i-a motivat pe elevi să aprofundeze cunoştinţele de vocabular al limbii engleze, a doua ediţie, organizată în data de 7 decembrie 2017, a avut un efect la fel de răsunător prin faptul că şcolilor participante la prima ediţie l-i s-au alăturat Şcoala Gimnazială Nisipeni şi Şcoala Gimnazială Tarna Mare. Peste 40 de elevi de clasele a IV-a, a V-a, a VI a, a VII-a şi a VIII-a s-au calificat pentru această competiţie. Toţi aceştia au reprezentat cu cinste şcolile de provenienţă dând dovadă de perseverenţă şi tenacitate.

Laureaţii competiţiei

Câştigătorii acestei ediţii au fost: Franczia Zsofia la clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială Turulung, Dobie Melisa la clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială Halmeu, Orosz Iulian la clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială Halmeu, Lakatos Evelin de la Şcoala Gimnazială Turulung la clasa a VII a şi Chira Gabriela la clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Drăguşeni.
Organizatorii doresc să mulţumească profesorilor: Doroho Gabriela de la Turulung, Norbert Iset de la Nisipeni şi Gheorghina Robotin de la Tarna Mare pentru pregătirea elevilor lor şi implicarea la această ediţie. Ei îşi doresc ca şi alţi elevi din judeţ să participe la următoarea ediţie din primăvara anului viitor, pentru a se bucura de atmosfera fascinantă a acestei competiţii şi totodată să îşi îmbunătăţească abilităţile lingvistice.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.