20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Concurs de limba engleză la Şcoala Gimnazială Halmeu

Scris de Vasile Nechita, 21 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Şcoala Gimnazială Halmeu a avut loc cea de-a doua ediţie a concursului „Spelling Bee”. Acest concurs, renumit în ţările vorbitoare de limba engleză şi popularizat cu preponderenţă în Statele Unite, se adresează în special elevilor de şcoală primară şi gimnazială.


La iniţiativa profesorului Daniel Ferne de la Şcoala Gimnazială Halmeu şi cu colaborarea profesoarelor Magdalena Postolache, de la Şcoala Gimnazială Drăguşeni şi Kinga Bathory, de la Şcoala Gimnazială Turulung, concursul „Spelling Bee” a fost prezentat şi elevilor din şcolile lor.
După ce prima ediţie, din primăvara acestui an, i-a motivat pe elevi să aprofundeze cunoştinţele de vocabular al limbii engleze, a doua ediţie, organizată în data de 7 decembrie 2017, a avut un efect la fel de răsunător prin faptul că şcolilor participante la prima ediţie l-i s-au alăturat Şcoala Gimnazială Nisipeni şi Şcoala Gimnazială Tarna Mare. Peste 40 de elevi de clasele a IV-a, a V-a, a VI a, a VII-a şi a VIII-a s-au calificat pentru această competiţie. Toţi aceştia au reprezentat cu cinste şcolile de provenienţă dând dovadă de perseverenţă şi tenacitate.

Laureaţii competiţiei

Câştigătorii acestei ediţii au fost: Franczia Zsofia la clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială Turulung, Dobie Melisa la clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială Halmeu, Orosz Iulian la clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială Halmeu, Lakatos Evelin de la Şcoala Gimnazială Turulung la clasa a VII a şi Chira Gabriela la clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Drăguşeni.
Organizatorii doresc să mulţumească profesorilor: Doroho Gabriela de la Turulung, Norbert Iset de la Nisipeni şi Gheorghina Robotin de la Tarna Mare pentru pregătirea elevilor lor şi implicarea la această ediţie. Ei îşi doresc ca şi alţi elevi din judeţ să participe la următoarea ediţie din primăvara anului viitor, pentru a se bucura de atmosfera fascinantă a acestei competiţii şi totodată să îşi îmbunătăţească abilităţile lingvistice.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.