20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Concertul Christmas Jazz a oferit o nouă seară memorabilă la Poesis

Scris de I. Z., 19 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Clubul Poesis în timpul concertului

Clubul Poesis în timpul concertului

Încet, dar sigur, Clubul Poesis devine o locaţie de marcă pentru concertele de jazz de bună calitate. O serie de evenimente de acest gen începută acum două luni a fost încununată duminică seara cu marele succes al concertului tradiţional de sărbători Christmas Jazz, organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” la fiecare final de an.

Concertul, prezentat ca de obicei de Marius Deac Florian, a fost deschis de cvartetul invitat din Ungaria condus de vocalista Gereben Zita, acompaniată de Horvath Gabor la pian, Bata Istvan la chitară bas şi percuţionistul Galfi Attila. Muzica lor combină spiritul sprinţar, improvizatoric, al jazzului clasic cu melodiile accesibile din zona pop şi a fost agreabilă şi bine primită de publicul numeros care şi-a petrecut seara la Poesis.

Timişorenii din trupa JazzyBit – Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) şi Szabó Csongor-Zsolt (tobe) – şi-au creat un sound personal, unde jazzul, bluesul şi rockul cu influenţe latine se combină într-un discurs muzical care i-a încântat pe spectatori, cei trei muzicieni fiind aplaudaţi în picioare şi oferind mai multe bisuri. După un 2017 cu concerte la Paris, Viena, Praga, Belgrad, Budapesta, Vilnius şi participări la festivaluri de renume, inclusiv în Coreea de Sud, formaţia şi-a demonstrat valoarea incontestabilă şi în faţa sătmărenilor.

Seria de concerte din acest final de an a adus la Poesis câteva formaţii excelente: Krzysztof Gluch Oscillate, Linda Kovacs & Bogothy Adam, BlueScore ş.a. Christmas Jazz a adus un final pe măsură, iar 2018 se anunţă plin de surprize.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.