Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Concertul Christmas Jazz a oferit o nouă seară memorabilă la Poesis

Scris de I. Z., 19 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Clubul Poesis în timpul concertului

Clubul Poesis în timpul concertului

Încet, dar sigur, Clubul Poesis devine o locaţie de marcă pentru concertele de jazz de bună calitate. O serie de evenimente de acest gen începută acum două luni a fost încununată duminică seara cu marele succes al concertului tradiţional de sărbători Christmas Jazz, organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” la fiecare final de an.

Concertul, prezentat ca de obicei de Marius Deac Florian, a fost deschis de cvartetul invitat din Ungaria condus de vocalista Gereben Zita, acompaniată de Horvath Gabor la pian, Bata Istvan la chitară bas şi percuţionistul Galfi Attila. Muzica lor combină spiritul sprinţar, improvizatoric, al jazzului clasic cu melodiile accesibile din zona pop şi a fost agreabilă şi bine primită de publicul numeros care şi-a petrecut seara la Poesis.

Timişorenii din trupa JazzyBit – Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) şi Szabó Csongor-Zsolt (tobe) – şi-au creat un sound personal, unde jazzul, bluesul şi rockul cu influenţe latine se combină într-un discurs muzical care i-a încântat pe spectatori, cei trei muzicieni fiind aplaudaţi în picioare şi oferind mai multe bisuri. După un 2017 cu concerte la Paris, Viena, Praga, Belgrad, Budapesta, Vilnius şi participări la festivaluri de renume, inclusiv în Coreea de Sud, formaţia şi-a demonstrat valoarea incontestabilă şi în faţa sătmărenilor.

Seria de concerte din acest final de an a adus la Poesis câteva formaţii excelente: Krzysztof Gluch Oscillate, Linda Kovacs & Bogothy Adam, BlueScore ş.a. Christmas Jazz a adus un final pe măsură, iar 2018 se anunţă plin de surprize.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.