14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Concert de Crăciun cu Noemi Veres şi Bernadette Czumbil la Carei şi Tăşnad

Scris de Vasile Andreica, 07 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică, 8 decembrie, începând cu ora 18, în Castelul Karolyi din Carei, şi luni, la aceeaşi oră, în Sala Caritas de la Tăşnad, va avea loc Concertul de Crăciun susţinut de pianista Czumbil Bernadette şi soprana Noémi Veres.

Programul ales este unul de excepţie,  în repertoriu fiind incluse arii şi lieduri  aparţinând unor compozitori celebri precum Franz Schubert, Giaccomo Puccini, Claude Debussy sau Pietro Mascagni.

A fost inclus şi câte un colind tradiţional românesc, maghiar, german şi englez sau cântece de Crăciun precum Ave Maria, Cantique du Noel sau Silent Night. La concertul de luni va cânta şi clarinetistul Incze Robert de la Filarmonica sătmăreană.

Veres Noémi, fostă elevă a profesorului Dumitru Iederan şi componentă a grupului Castelanii, a absolvit Academia de muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, apoi devine membră a Filarmonicii “Transilvania” şi invitată a Operei din Cluj-Napoca. A cântat pe numeroase scene din ţară şi străinătate.

Czumbil Bernadette este originară din Tăşnad, a absolvit Academia de muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, fiind în prezent profesor al acestei instituţii de învăţământ. Este invitată permanentă în stagiunile Filarmonicii “Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.