Concert Beethoven cu Marius Boloş şi Alexandru Tomescu difuzat online joi | Informaţia Zilei

Concert Beethoven cu Marius Boloş şi Alexandru Tomescu difuzat online joi

Scris de Vasile Andreica, 28 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Filarmonica George Enescu

Filarmonica George Enescu

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” îl sărbătoreşte, în cadrul stagiunii online, pe Ludwig van Beethoven, la 250 de ani de la naştere. Concertul care va fi difuzat joi, de la ora 19,00, a deschis „Anul Beethoven”, în 16 şi 17 ianuarie. Printre solişti se numără şi basul sătmărean Marius Boloş de la Opera Naţională din Bucureşti.

Programul cuprinde: Uvertura Creaturile lui Prometeu, op. 43, Concertul în re major pentru vioară şi orchestră, op. 61 – solist Alexandru Tomescu, ”Ruinele Atenei”, op. 113 – solişti Marius Boloş, Ana Stănescu, Mihai Raicea. Corul Filarmonicii „George Enescu” a fost pregătit de maestrul Iosif Ion Prunner.

Înregistrarea concertului din 17 ianuarie, dirijat de maestrul Jin Wang, va putea fi ascultată pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu”: site, pe pagina de Facebook şi pe canalul YouTube. Accesul va fi gratuit timp de 48 de ore.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517