26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

Comunicat de presă

Scris de I. Z., 28 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Data: 28.02.2019

Lansarea proiectului “Creşterea competitivităţii SC METALPET SA prin extinderea capacităţii unităţii existente de producţie achiziţionând utilaje ce vor creşte volumul produselor”, Cod SMIS 116531

SC Metalpet SA, cu sediul în Mun. Satu Mare, str. Energiei nr. 2, jud. Satu Mare, derulează, începând cu data de 13.02.2019, la adresa din Mun. Satu Mare, str. Energiei, nr. 2, jud. Satu Mare, cod poştal 440198,  proiectul “Creşterea competitivităţii SC METALPET SA prin extinderea capacităţii unităţii existente de producţie achiziţionând utilaje ce vor creşte volumul produselor”, cod SMIS 116531, co-finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătăţirea Competitivităţii Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Schema de ajutor de minimis pentru îmbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM în cadrul POR 2014-2020, Prioritatea de investiţii 2.2. A, Schema de ajutor de stat regional pentru investiţii pentru îmbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM în cadrul POR 2014-2020, Prioritatea de investiţii 2.2.A., în baza contractului de finanţare nr. 3753/13.02.2019 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, desemnat ca Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este: extinderea capacităţii unei unităţi existente, prin înnoirea şi creşterea volumului a cel puţin trei produse – bucşe, reductoare şi lagăre, fără schimbarea fundamentală a procesului de producţie a SC Metalpet SA.

Obiectivele specifice:

Extinderea capacităţii de producţie, prin înnoirea şi creşterea volumului a cel puţin trei produse, prin achiziţionarea a trei utilaje performante.

Dezvoltarea firmei prin crearea a două noi locuri de muncă.

Valoarea totală a proiectului este de 2.462.783,28 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 1.449.692,04 lei. Proiectul se va finaliza în data de 31.12.2019.

SC Metalpet SA

Nume persoană contact: Petric Răzvan- Tudor

Funcţia: Administrator

Telefon: 0745362359, email:metalpetsm@yahoo.com

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.