20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, în vizită de lucru la Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 09 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În luna septembrie se va înfiinţa un centru olimpic de box la tineret (U18)

La Satu Mare urmează să se înfiinţeze pe viitor două centre olimpice. Este un subiect despre care am mai prezentat detalii şi în trecut. Dar pregătirile în ceea ce priveşte centrul olimpic de box au intrat pe ultima sută de metri, iar din septembrie totul va deveni realitate.

Joi, 8 august, la Satu Mare a venit în vizită de lucru Alexandru Epuran din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

S-au făcut verificări în privinţa condiţiilor pe care le poate oferi oraşul nostru. Alexandru Epuran a fost însoţit de Ioana Bran – deputat, Viorel Plosca – preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Satu Mare, Florin Mulcuţan – membru în Biroul Federal F.R. de Box şi coordonator al centrului, Ioan Popa – antrenor emerit.

S-au purtat discuţii pe rând cu Adrian Ardelean – directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, Călin Durla – inspector şcolar general, Mircea Pop – proprietarul bazinului Select, unde sportivii de la centrul olimpic vor face recuperare.

”Demarăm un proiect fix la patru ani de la prima discuţie despre intenţia noastră în acest sens. Atunci am vorbit cu Leonard Doroftei şi Marcel Boboc în cadrul Biroului Federal. O perioadă nu s-a mai vorbit de proiect, dar discuţiile s-au reluat anul trecut pe vremea ministrului de atunci, Ioana Bran. Azi putem spune că toate demersurile au fost finalizate şi urmează să semnăm în cel mai scurt timp contractul. Am reuşit! La un moment dat nici eu nu credeam că va mai fi ceva”, ne-a declarat Florin Mulcuţan.

6 sportivi şi staff tehnic cu patru persoane

Este vorba despre un centru olimpic de box la tineret (U18) la care ar urma să se pregătească 6 sportivi valoroşi. Din staff-ul tehnic vor face parte patru persoane: Ioan Popa – coordonator, Adrian Lazor – instructor, un medic şi un kinetoterapeut. Conform spuselor lui Florin Mulcuţan, cei de la centru vor fi cazaţi la Taberele Şcolare, iar pregătirile se vor face la sala Voinţa.

Altfel, la Satu Mare sunt şanse să se înfiinţeze şi un centru olimpic de volei. Alexandru Epuran a purtat joi discuţii, a vizitat unele locuri şi cu antrenorul Adrian Pricop.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.