Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – raport la 3650 de zile . 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Copiii şi fricile lor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 15.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan.18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş,invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 22.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 23.30 Ştiri

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor a aplicat amenzi în valoare de 57.400 lei pentru nereguli la ştranduri şi unităţile de cazare

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare a afectuat pe tot parcursul lunii august o serie de verificări ce ţin de respectarea prevederilor legale la prestarea serviciilor din incinta ştrandurilor, piscinelor, bazinelor de înot precum şi condiţiile de comercializare în unităţile de alimentaţie publică. De asemenea, au avut loc controale şi pe partea serviciilor din unităţile de cazare şi alimentaţie publică, respectiv hoteluri, restaurante, pensiuni etc. Tematica de control a fost realizată la nivel regional şi a vizat unităţile din mediul urban şi rural.

După cum a precizat comisarul şef adjunct CJPC Satu Mare, Maria Pinter, în perioada citată au fost verificaţi 36 de operatori economici din care 31 au avut abateri soldate cu amenzi în valoare totală de 57.400 de lei, fiind dispuse măsuri de remediere a deficienţelor constatate.

La capitolul ştranduri, bazine de înot s-au constatat abateri la partea de informare. Comisarii CJPC au identificat bazine care nu aveau pe marginea lor informaţii privind adâncimea apei. O altă deficienţă a vizat lipsa informării privind locaţia Punctului de prim ajutor, iar la restaurantele din incintă, listele de meniu nu aveau cuprinse informaţii privind componentele alergene pentru mâncărurile oferite sau acele ingrediente care au fost supuse procesului de decongelare. Nereguli au fost identificate şi la afişarea preţurilor, care de fapt lipseau la produsele spirtoase sau cafea.

Cât despre serviciile oferite consumatorilor pe partea de cazare şi alimentaţie publică, lista deficienţelor cuprinde cinci puncte după cum urmează: lipsă afişare certificat de clasificare la unităţile de cazare turistică; lipsă afişare preţuri/tarife practicate, în sala de primire în unităţile de cazare turistică, lipsa informaţiilor privind ziua hotelieră (când începe şi când i-a sfârşit); lipsă informaţii privind micul dejun dacă este sau nu inclus în preţul cazării, lipsa informaţiilor în listele de meniu privind gramajul porţiilor.

 

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.