Program ITV: 00.00 Un weekend la Hajduszoboszlo 00.50 Stand up comedy, cu Radu 01.45 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitat Ash Band Transylvania 02.55 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîm, titlul emisiunii: Fructele autohtone, izvor de antioxidanţi 03.52 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Nicolae Cornea, titlul emisiunii: Apicultura românească, implicit cea sătmăreană în dificultate 04.50 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Uta Arad 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zsoltan 07.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Vacanţa de vară, bucuria copiilor 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Andreea Seleş 08.15 Cultură, cu Vasile Nechita, invitaţi, titlul emisiunii: Despre Vasile Scurtu, un ilustru profesor sătmărean 08.50 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Ioan Man, Tallian Katalin, titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru sănătate şi mediu 09.30 Spiriduş Ghiduş 10.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 11.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Petru şi Pavel, învăţători ai credinţei 12.02 Teleshopping 12.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit 13.15 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Gaspar Gyorgy 14.07 Teleshopping 14.22 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Bogdan Pintea, Edita Ghilea, titlul emisiunii: Noi abordări în tratamentul afecţiunilor tubului digestiv 15.17 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, ediţie specială de Sânziene 16.26 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Szabolcs Tatar 17.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Colonel Popa Ovidiuraport la 1.040 de zile 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Augustin Iştoc, titlul emisiunii: Impactul crizei politice asupra mediului de afaceri 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Ciprian Crăciun, Adrian Pop, titlul emisiunii: Mihai Tudose este propunerea PSDALDE pentru funcţia de premier 21.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Marius Botan, Lorand Zsido, titlul emisiunii: Oraşul Tăşnad revine în Liga 3 după 25 de ani 22.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroian, titlul emisiunii: Crime cu autor necunoscut 23.30 Ştiri

Colţunaşi cu brânză de vaci

Scris de Eva Laczko, 28 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Colţunaşi cu brânză de vaci

Colţunaşi cu brânză de vaci

Aveţi nevoie: 250 grame  făină,  100 ml. lapte, 300 gr. brânză de vaci, 50 gr. unt, 4 ouă, 30 gr. sare, 100 gr. zahăr.

Mod de pregătire: se prepară un aluat din făină, ouă, sare şi lapte. Se frământă bine, se dă la rece 10 minute, se întinde cu sucitorul, iar foaia se taie în bucăţi pătrate de 4-5 cm. Separat se amestecă brânza de vaci cu două ouă, sare după gust sau cui îi place zahăr. Se frământă bine. Se pune în fiecare pătrat de cocă un vârf de compoziţie. Se formează un triunghi a cărui margini se lipesc cu mâna. Se fierb colţunaşii în apă clocotită cu sare timp de 15 minute. Se scot, se scurg şi se servesc stropiţi cu unt topit deasupra. Dacă vă place, puteţi presăra pesmet cu puţin zahăr vanilat sau dacă preferaţi să fie săraţi, atunci cu caşcaval ras pe deasupra.

Pofta buna!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.