Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Cristian Raţiu, titlul emisiunii: Programul Start Up Nation pe punctul de a începe (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eugen Kovacs, Horea Anderco, Adrian Pop, titlul emisiunii: Ministrul Agriculturii a fost la Festivalul Căpşunilor din Halmeu (reluare) 02.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Alexandru Domokos-raport la 4.690 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adrian Tripon 04.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Cristian Kadar, titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaţionalelor 05.35 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vass Zoltan, titlul emisiunii: Intoleranţele alimentare 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Zsoka Prinzinger 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Cristian Raţiu, titlul emisiunii: Programul Start Up Nation pe punctul de a începe (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Zsoka Prinzinger 09.30 Info studio, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Iulian Budău, Sandra Manuela Băcăoanu, titlul emisiunii: Pelerin pe Camino de Santiago 10.26 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Cristian Kadar, titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaţionalelor 11.20 Teleshopping 11.36 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eugen Kovacs, Horea Anderco, Adrian Pop, titlul emisiunii: Ministrul Agriculturii a fost la Festivalul Căpşunilor din Halmeu (reluare) 13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Vasile Nechita, invitaţi Mircea Daroşi, Ioan Strugari, titlul emisiunii: Despre Vasile Scurtu, un ilustru profesor sătmărean 14.11 Teleshopping 14.32 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Nicolae Cornea, titlul emisiunii: Apicultura românească, implicit cea sătmăreană în dificultate 15.30 Spiriduş Ghiduş 16.40 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andrei Mihalache 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat Nicolae Istrate, titlul emisiunii: Încotro se îndreaptă handbalul sătmărean? 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Dependenţa de cumpărături, cum a tratăm? 23.30 Ştiri

Colţunaşi cu brânză de vaci

Scris de Eva Laczko, 28 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Colţunaşi cu brânză de vaci

Colţunaşi cu brânză de vaci

Aveţi nevoie: 250 grame  făină,  100 ml. lapte, 300 gr. brânză de vaci, 50 gr. unt, 4 ouă, 30 gr. sare, 100 gr. zahăr.

Mod de pregătire: se prepară un aluat din făină, ouă, sare şi lapte. Se frământă bine, se dă la rece 10 minute, se întinde cu sucitorul, iar foaia se taie în bucăţi pătrate de 4-5 cm. Separat se amestecă brânza de vaci cu două ouă, sare după gust sau cui îi place zahăr. Se frământă bine. Se pune în fiecare pătrat de cocă un vârf de compoziţie. Se formează un triunghi a cărui margini se lipesc cu mâna. Se fierb colţunaşii în apă clocotită cu sare timp de 15 minute. Se scot, se scurg şi se servesc stropiţi cu unt topit deasupra. Dacă vă place, puteţi presăra pesmet cu puţin zahăr vanilat sau dacă preferaţi să fie săraţi, atunci cu caşcaval ras pe deasupra.

Pofta buna!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.