20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Colegiul Medicilor Dentişti din Satu Mare îi invită pe colegi la alegerile din 5 decembrie

Scris de Mihaela Ghiţă, 04 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Colegiul Medicilor Dentişti din Satu Mare îi invită pe colegi la alegerile din 5 decembrie

Colegiul Medicilor Dentişti din Satu Mare îi invită pe colegi la alegerile din 5 decembrie

  În urma articolului apărut în ediţia de miercuri, 3 decembrie a cotidianului Informaţia Zilei, privind alegerile, Colegiul Medicilor Dentişti Satu Mare a dorit să facă unele precizări. Potrivit CMD Satu Mare, modul de organizare al alegerilor a suferit unele modificări stabilite la nivel central care au îngreunat într-un fel întregul proces de derulare a acestora. Spre deosebire de alegerile de până acum, este pentru prima dată când  s-a ales ca dată pentru organizarea primului tur, o zi din timpul săptămânii, dar şi intervalul orar, 8.00 – 16.00 fapt ce a făcut mai anevoioasă prezenţa medicilor la urne, mai cu seamă a celor aproximativ 60 de medici dentişti care îşi desfăşoară activitatea în afara municipiului Satu Mare. O altă modificare a vizat cvorumul necesar validării alegerilor, prin trecerea la două treimi din totalul alegătorilor cu drept de vot faţă de situaţia de până acum, când, conform regulamentului de organizare era necesar doar jumătate plus unu.

Membrii CMD Satu Mare au fost înştiinţaţi de noile modificări ale regulamentului alegerilor şi având în vedere că majoritatea medicilor au avut activitate în cabinetele lor, cu programări făcute cu mult timp în urmă nu au putut să le anuleze şi prin urmare acesta este motivul prezenţei moderate.

Coroborate, toate aceste schimbări aduse pe ultima sută de metri n-au venit deloc în sprijinul medicilor, dimpotrivă i-au pus în dificultate astfel că va fi necesară organizarea unui nou tur de scrutin, prevăzut pentru sâmbătă, 5 decembrie.

Colegiul Medicilor Dentişti îşi invită colegii să participe la turul II pentru a-şi alege reprezentanţii în Consiliul Judeţean al organizaţiei şi a membrilor în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Dentişti din România.

Rolul colegiulului medicilor este de a aviza deschiderea de noi cabinete stomatologice pe teritoriul judeţului Satu Mare, de a aviza închiderea cabinetelor pe raza judeţului, eliberarea de certificate de membru pentru colegii noi care intră pe raza judeţului, organizarea simpozioanelor cu tematică medicală pentru obţinerea creditelor de Educaţie Medicală Continuă ( EMC). Un lucru esenţial al activităţii CMD Satu Mare este activitatea Comisiei de Disciplină care este printre primele comisii din ţară în soluţionarea pozitivă a tuturor problemelor de malpraxis.

În 2011, Colegiul Medicilor Dentişti Satu Mare a fost primul organism profesional a cărui simpozion a fost creditat cu maximum de puncte EMC, respectiv 50 de credite, comparabil doar cu centrele universitare, lectorii prezenţi la lucrările simpozionului fiind cei mai valoroşi pe domeniile lor de activitate, în ţară. Este un simpozion  care a devenit o tradiţie fiind organizat în fiecare an, ajuns deja la cea de-a şasea ediţie în 2015.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.