18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Colecţionarul german de maşini de cusut dă ţeapă şi la lipitorii de afişe

Scris de Ioana Vladimirescu, 10 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nicolae Silaghi, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Satu Mare, ne-a contactat săptămâna aceasta la redacţie pentru a trage un semnal de alarmă tinerilor să nu cadă în plasa a fel de fel de anunţuri de pe internet, cum a păţit-o el şi verişorii săi.

Ce s-a întâmplat mai exact este că la finele săptămânii trecute verişoara lui a găsit pe internet un anunţ care spunea că poţi câştiga 100 de lei în doar câteva ore lipind anunţuri:

“Era vorba de ceva anunţuri cu un colecţionar german care cumpără maşini de cusut. Ne-am întâlnit cu un bărbat care ne-a dat bani de benzină, că am mers cu maşina mea, şi ne-a dat anunţurile să le lipim în două localităţi, în Botiz şi în Decebal. Am mers, le-am lipit pe copaci, pe cutii poştale. Înţelegerea era ca la întoarcerea în oraş să îl sunăm pe acest om şi să ne întâlnim să ne dea banii. Nu a mai răspuns nimeni la telefon, la un moment dat ne dădea ocupat. Aşa că am luat ţeapă. Ne-am gândit să anunţăm prin intermediul Informaţia Zilei şi alţi tineri, să nu păţească la fel ca noi.”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 iulie 2019, ora 10:49

    Daca nu v-a platit pt. munca voastra mergeti si indepartati afisele cu pricina sau vopsiti peste ele „teapa” !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.