Colaborare între Autonet şi Unifarm pentru sănătate | Informaţia Zilei

Colaborare între Autonet şi Unifarm pentru sănătate

Proiectele de responsabilitate socială ale Autonet Import, dedicate combaterii Covid-19, continuă. Campania “Mobilitate pentru eroi”, prin care se facilitează repararea vehiculelor utilizate de către instituţiile statului în această perioadă dificilă, se bucură de succes din partea beneficiarilor şi vor continua şi în perioada următoare.

Astfel, s-a hotărât extinderea sprijinului acordat pentru diminuarea efectelor pandemiei printr-un parteneriat cu CN Unifarm pentru ca echipamentele medicale să ajungă în timp util acolo unde este nevoie de ele.

Compania Naţională Unifarm SA este una dintre instituţiile aflate în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, fiind unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice pentru sistemul naţional de sănătate. Astfel, Unifarm ocupă o poziţie foarte importantă în lanţul de furnizare de echipamente şi medicamente către pacienţii din întreaga ţară.

Colaborarea dintre Autonet Import şi Unifarm a pornit de la nevoia ca produsele medicale să ajungă la instituţiile medicale cât mai rapid şi în condiţii de siguranţă maximă. Beneficiind de un sistem logistic performant şi experienţă în domeniu, compania Autonet a pus la dispoziţia Unifarm zece dintre vehiculele sale de distribuţie pentru transportul de echipamente de protecţie, destinate personalului medical şi pacienţilor din diferite spitale din ţară.

Adrian Ionel, Director General CN Unifarm SA: “Colaborarea noastră a constat în sprijin logistic acordat de către Autonet Import Companiei Naţionale Unifarm, în mod absolut gratuit. Astfel, au fost puse la dispoziţia Unifarm un număr de zece maşini de transport care au ajutat la transportul echipamentelor de protecţie. În acest mod, am reuşit livrarea la timp a acestor materiale în spitale, beneficiarii fiind cei din sistemul de sănătate, medici şi pacienţi (…). Ne bucurăm că parteneriatul nostru a dus la un parcurs excelent împreună, ajutorul Autonet venind într-un moment critic. Consider că cel mai mare câştig al colaborării noastre este faptul că sistemul medical a primit la timp un ajutor important, dar şi faptul că am dobândit, astfel, un partener de încredere.”

“Suntem mândri că am avut oportunitatea acestei colaborări şi să punem, încă o dată, umărul la sprijinirea activităţii medicale în această perioadă grea. Apreciem excelenta cooperare cu echipa Unifarm şi vom răspunde ”prezent“ de fiecare dată când va fi nevoie. Autonet Import va continua să ofere sprijin celor care luptă în mod activ împotriva virusului şi să contribuie, astfel, la diminuarea efectelor acestuia”, transmite Autonet Import.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345