14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Cocă simplă de orez

Scris de I. Z., 12 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

200 g orez, 1 l lapte, 100 ml apă, 6 ouă, 100 g de unt, coaja rasă de la o lămâie, un vârf de cuțit de sare, 200 g zahăr pudră, eventual câteva bucățele de fructe, gem sau topping pentru ornat.

Mod de preparare:

Laptele, cu apa, sarea și orezul se pune la fiert, până când orezul se înmoaie și lichidul scade complet. Se ia de pe foc, iar după 5-7 minute se adaugă untul și coaja de lămâie, precum și bucățelele de fructe, dacă se folosesc. Se răcește amestecând. Gălbenușul celor 6 ouă se freacă cu zahărul pudră și cu zahărul vanilat, iar albușul se bate spumă tare. Orezul, după ce s-a răcit se amestecă cu gălbenușul, apoi cu spuma de albuș, cu grijă, ca pasta să rămână pufoasă. Se toarnă într-o tavă termorezistentă, unsă în prealabil cu unt și presărată cu un strat fin de făină, se pune în cuptorul preîncălzit și se coace circa 30 minute. După răcire se poate presăra cu zahăr pudră. Se servește cu gem de caise, de căpșuni, de afine, cu sirop, sau cu frișcă și scorțișoare pudră.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.