Coadă la impozite, în prima zi în care se pot plăti! Cei fără certificat COVID pun alte persoane să plătească

Scris de Ioan Aniţaş, 10 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În unele oraşe, deja din prima zi de lucru din noul an, o serie de contribuabili s-au aşezat la rând pentru a-şi plăti impozitele şi taxele locale. Dar dacă vă reamintiţi, la Satu Mare este o altă regulă.

Iată că sătmărenii pot să-şi plătească impozitele şi taxele locale pentru anul în curs, abia de azi, 10 ianuarie. Iar la Finanţe este coadă mare. Sunt şi persoane care nu pot să-şi plătească impozitele, pentru că nu au certificat COVID şi nu au acces în sediu. Dar pun alte persoane să i le plătească.

Dările locale se indexează cu rata inflaţiei din anul trecedent, valoare comunicată de Direcţia Naţională de Statistic. Potrivit informaţiilor transmise şi în baza HCL nr.106 din 29 aprilie 2021, indicele de corecţie a impozitelor este de 2,6%, faţă de cel din anul precedent. Este în fapt o indexare, nu creştere.

Nu merită să vă înghesuiţi la ghişee. Bonificaţia de 10% la plata integrală a obligaţiilor pentru anul 2022 este valabilă până pe 31 martie. Şi se poate şi face plata şi online.

Abonează-te acum Online!
  1. CITITORUL a spus: 10 ianuarie 2022, ora 21:06

    Cum e posibil , o lichea pusă de Dragnea la D.I.T.L. Satu Mare, s-a sfideze întreaga comunitate Sătmăreană, întreaga ţară a început încasarea impozite ţi taxe la data de 03 01 2022, fără mascarada măştilor şi certificate verzi, IMPOSTORUL , decide data de 10. 01. 2022, plata impozite si taxe cu mofturile ce-l caracterizează, nu mă surprinde tupeul cu care a condamnat la umilinţă un handicapat de 87 ani ţintuit la pat , lipsit de apărare, la care reţine pensia abuziv. Se impune ca noua construcţie politică să INTERVINĂ.

  2. Dac Bulibas a spus: 10 ianuarie 2022, ora 12:27

    Este foarte trist ca s-a ajuns pana acolo incat cineva sa nu-si poata plati impozitul daca nu are certificat verde ( nu se supune dictaturii…) sau nu dispune de CARD ,…..,( DRAC ! – pe invers citit) prin care sa imbogateasca bancherii . Inca o dovada ca ati ales la conducere niste TAMPITI !. Nu ar fi fost mai bine de stabilit un interval orar in care sa se prezinte doar cei vaccinati si altul pt. cei nevaccinati?…. La asta nu v-a dus scafarlia sau urmariti discriminarea idioata !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517