CNIPMMR solicită termene clare de implementare a măsurilor de relansare economică | Informaţia Zilei

CNIPMMR solicită termene clare de implementare a măsurilor de relansare economică

Scris de Cristina Bursuc, 28 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Antreprenorii cer guvernului asumarea de termene clare de implementare a măsurilor de relansare economică, prezentarea lor unitar şi bugetele alocate, informează Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) într-un comunicat remis luni Agerpres.

„O importanţă mai mare decât nivelul pachetului financiar de măsuri o are asumarea unor termene clare, precise şi fără echivoc de implementare a unor măsuri menite să relanseze economia României.

Guvernului i se cere publicarea calendarului de măsuri cu termene

Până în acest moment au fost prezentate o serie de intervenţii economice de la granturi, până la flexibilizarea forţei de muncă, dar nu avem un calendar clar de implementare a acestor măsuri. Cel mai important este nu cât, ci cum şi când.

Organizaţia patronală avansează Guvernului o listă de investiţii

Mai mult, organizaţia patronală avansează Guvernului o listă de investiţii de bază, investiţii de lanţ valoric şi stimulare a consumului, investiţii de tip suport şi investiţii sistemice naţionale, se arată în comunicatul CNIPMMR.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517