Clotilde Armand acuză o fraudă de 12 milioane de euro | Informaţia Zilei

Clotilde Armand acuză o fraudă de 12 milioane de euro

Scris de Vasile Andreica, 12 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Europarlamentarul USR Clotilde Armand afirmă, sâmbătă, că www.portaleromania.ro este ”cel mai scump website nefuncţional din lume”, fiind plătit cu 12 milioane de euro.

Clotilde Armand susţine că este vorba despre o ”mare fraudă digitală” şi cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să verifice proiectul şi să sesizeze autorităţile cu privire la frauda din bani publici.

”www.portaleromania.ro – cel mai scump website nefuncţional din lume plătit de cetăţenii României. 12 milioane de euro a costat această mare fraudă digitală. Iar acest portal nefuncţional continuă să înghită bani publici pentru mentenanţă. În ultimii 5 ani, aproape 800.000 lei s-au cheltuit pe mentenanţa acestuia”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Clotilde Armand, membru marcant al USR.

Potrivit acesteia, portalul ar fi trebuit să ofere informaţii despre toate unităţile administrativ-teritoriale din România (3.188 de localităţi) sau despre stadiul unor proiecte legislative. ”Rezultatul? Eroare. Îl rog pe domnul ministru Lucian Bode să ne spună ce se mai întâmplă cu acest website inutil şi să sesizeze autorităţile statului pentru imensa fraudă din banii publici”, a mai scris europarlamentarul.

Autorităţile trebuie să tragă linie şi să vadă dacă actualele costuri de întreţinere ale platformei eRomânia se mai justifică, declara în 2016 ministrul Comunicaţiilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517