Claudiu Ardelean vorbeşte despre "producţia" de deşeuri în pandemie, sâmbătă la ITV | Informaţia Zilei

Claudiu Ardelean vorbeşte despre “producţia” de deşeuri în pandemie, sâmbătă la ITV

Scris de Ioan Aniţaş, 23 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În timpul celor două luni de Stare de Urgenţă, prin respectarea ordonanţelor militare emise, majoritatea populaţiei a fost obligată să rămână la domiciliu, pentru a limita posibilităţile de transmitere a virusului Covid-19.

Cum acest virus a afectat majoritatea domeniilor vieţii economico-sociale, este lesne de presupus că efectele s-au resimţit şi în ceea ce înseamnă „producţia” de deşeuri şi nu numai. Sătmărenii interesaţi de evoluţia producţiei de deşeuri, a depozitării şi a neutralizării acestora la nivel de judeţ pe toată perioada Stării de Urgenţă, pot urmări azi, 23 mai, începând cu ora 16, emisiunea Info Studio, difuzată de postul nostru de televiziune Informaţia TV. Invitatul emisiunii este Claudiu Ardelean, managerul Depozitului ecologic de deşeuri de la Doba.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345