18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Claudia Tarba, o judoka sătmăreană în Italia

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Colaboratorul ziarului nostru de la Roma, Honorius Barnişca, ne-a transmis că zilele trecute s-a întâlnit în Italia cu o tânără sportivă de performanţă care s-a născut în comuna Vama, judeţul Satu Mare. Despre cine este vorba?

Claudia Tarba este campioana Italiei la judo, categoria de vârstă 14-16 ani, în anul 2017. Anul trecut a prins treapta a treia a podiumului la concursul naţional din România.

Claudia este originară din Vama, după tatăl Sorin, iar mama Simona e din Petroşani. Aceştia au plecat la muncă în Italia în urmă cu mai mulţi ani. În vârstă de 16 ani, Claudia este o fată foarte ambiţioasă şi cu note mari la învăţătură. Este elevă în clasa a XI-a la liceul Seneca din Roma, profil limbi străine. Practică judo de la vârsta de 9 ani, având în palmares multe participări la diferite concursuri din România şi Italia.

În fiecare zi se antrenează 4-5 ore, iar pe viitor doreşte să participe la Europene, unde speră să reprezinte România. Dar şi Italia o are în vizor. Claudia face parte din echipa clubului Banzai Cortina Roma, dar şi de la SCM Deva. Mai are o soră mai mică, tatăl său munceşte în construcţii, iar mama ospătar la un restaurant. La capitolul hobby-uri apar cititul, integramele, materia preferată fiind limba germană.

În continuare îi dorim mult succes şi sperăm cât de curând să vină la Satu Mare cu o medalie europeană ori chiar mondială.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.