Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Claire Foy va fi „încoronată” Britannia Artist of the Year

Scris de Vasile Andreica, 05 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Claire Foy

Claire Foy

Actriţa Claire Foy, care o interpretează pe regina Elisabeta a II-a în serialul „The Crown” de pe Netflix, va primi în 2017 premiul Britannia British Artist of the Year decernat de Burberry, în cadrul ceremoniei de decernare a AMD British Academy Britannia Awards, care va avea loc la 27 octombrie la Beverly Hilton Hotel din Los Angels, relatează Variety.

„BAFTA este pe deplin angajată faţă de scopul de a celebra talentele britanice extraordinare pe o platformă globală şi nu ne puteam gândi la cineva care să merite mai mult în acest moment această distincţie”, a declarat preşedintele British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Los Angeles, Kieran Breen. „Claire este reprezentarea perfectă a unui talent britanic care reuşeşte în lume. Interpretările sale din acest an au fost pur şi simplu fenomenale”, a adăugat el.

Claire Foy se va alătura astfel lui Dick Van Dyke, care va primi Premiul Britannia pentru excelenţă în televiziune şi lui Ava DuVernay, ca va primi Premiul Britannia John Schlesinger pentru excelenţă în regie. Ceremonia va fi prezentată de comedianul britanic Jack Whitehall.

AMD British Academy Britannia Awards este cel mai mare eveniment al BAFTA din afara Marii Britanii, un prilej pentru britanici şi anglofili deopotrivă de se reuni la Los Angeles pentru a-i sărbători pe laureaţii comunităţii filmului.

Claire Foy va putea fi văzută în curând în filmul „Breathe”, o producţie care va fi lansată în octombrie cu Andrew Garfield şi regizată de Andy Serkis. De asemenea, ea va începe curând lucrul la filmul din 2018 al lui Damien Chazelle „First Man”, unde va juca rolul fostei soţii a lui Neil Armstrong şi în care îi va mai avea alături pe Ryan Gosling şi Kyle Chandler.

Claire Foy a obţinut o faimă internaţională jucând rolul Anne Boleyn în serialul în şase părţi „Wolf Hall” din 2015, pentru care a fost nominalizat la categoria cea mai bună actriţă la Premiile BAFTA pentru televiziune. Alte producţii de televiziune în care a mai apărut sunt „Crossbones”, „Little Dorrit”, „Upstairs Downstairs”, „The Promise” şi „Going Postal”.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.