Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Claire Foy va fi „încoronată” Britannia Artist of the Year

Scris de Vasile Andreica, 05 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Claire Foy

Claire Foy

Actriţa Claire Foy, care o interpretează pe regina Elisabeta a II-a în serialul „The Crown” de pe Netflix, va primi în 2017 premiul Britannia British Artist of the Year decernat de Burberry, în cadrul ceremoniei de decernare a AMD British Academy Britannia Awards, care va avea loc la 27 octombrie la Beverly Hilton Hotel din Los Angels, relatează Variety.

„BAFTA este pe deplin angajată faţă de scopul de a celebra talentele britanice extraordinare pe o platformă globală şi nu ne puteam gândi la cineva care să merite mai mult în acest moment această distincţie”, a declarat preşedintele British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Los Angeles, Kieran Breen. „Claire este reprezentarea perfectă a unui talent britanic care reuşeşte în lume. Interpretările sale din acest an au fost pur şi simplu fenomenale”, a adăugat el.

Claire Foy se va alătura astfel lui Dick Van Dyke, care va primi Premiul Britannia pentru excelenţă în televiziune şi lui Ava DuVernay, ca va primi Premiul Britannia John Schlesinger pentru excelenţă în regie. Ceremonia va fi prezentată de comedianul britanic Jack Whitehall.

AMD British Academy Britannia Awards este cel mai mare eveniment al BAFTA din afara Marii Britanii, un prilej pentru britanici şi anglofili deopotrivă de se reuni la Los Angeles pentru a-i sărbători pe laureaţii comunităţii filmului.

Claire Foy va putea fi văzută în curând în filmul „Breathe”, o producţie care va fi lansată în octombrie cu Andrew Garfield şi regizată de Andy Serkis. De asemenea, ea va începe curând lucrul la filmul din 2018 al lui Damien Chazelle „First Man”, unde va juca rolul fostei soţii a lui Neil Armstrong şi în care îi va mai avea alături pe Ryan Gosling şi Kyle Chandler.

Claire Foy a obţinut o faimă internaţională jucând rolul Anne Boleyn în serialul în şase părţi „Wolf Hall” din 2015, pentru care a fost nominalizat la categoria cea mai bună actriţă la Premiile BAFTA pentru televiziune. Alte producţii de televiziune în care a mai apărut sunt „Crossbones”, „Little Dorrit”, „Upstairs Downstairs”, „The Promise” şi „Going Postal”.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.