CJAS Satu Mare a început să distribuie cardurile naţionale de sănătate duplicat

Scris de I. Z., 28 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate anunţă începerea distribuirii cardurilor de sănătate duplicat solicitate de sătmăreni în perioada februarie-iunie 2022. ”CAS Satu Mare a primit 1382 de carduri de sănătate duplicat, în două tranşe, pentru solicitările depuse între februarie-iunie 2022” precizează instituţia într-un comunicat postat pe pagina personală de facebook.

CJAS menţionează că au fost distribuite către asiguraţi 247 de carduri şi că pe măsură ce vor fi tipărite alte tranşe, solicitanţii vor fi anunţaţi telefonic să le ridice.

”Asiguraţii care au solicitat la CAS Satu Mare eliberarea cardului naţional de sănătate duplicat îl vor ridica de la sediul instituţiei din municipiul Satu Mare, bulevardul Lucian Blaga Nr.64 în intervalul programului cu publicul postat pe site-ul http://www.casan.ro/cassam/, la secţiunea “Contact”.
Ridicarea cardului duplicat se face cu prezentarea buletinului de identitate. Asiguraţii care nu au lăsat un număr de telefon în cererea depusă, sunt rugaţi să ceară informaţii despre tipărirea cardului la urmatoarele numere de telefon: 0261/706878; 0261/706879, interior 163, 164, 139 si 13” informează Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

Informaţii suplimentare legate de cardul naţional de sănătate pot fi solicitate la nr. de telefon 0720031209 , Relaţii Publice.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517