Ciucă: Suntem pregătiţi să devenim membri Schengen


Premierul Nicolae Ciucă spune că Rom]nia este pregătită pentru a adera la Spaţiul Schengen. El speră ca acest lucru să se înt]mple înainte de finalul acestui an. :eful Executivului spune că Bruxelles-ul va renunţa la monitorizarea ţării noastre privind reformele în sistemul de Justiţie şi eliminarea corupţiei. Premierul a spus că se aşteaptă ca după un deceniu de aşteptare, România să intre în spaţiul Schengen înainte de sfârşitul anului.

Acest lucru ar duce la eliminarea aşteptărilor îndelungate la graniţele României cu alte state UE şi i-ar spori atractivitatea în ochii investitorilor străini. :eful Executivului a declarat pentru Bloomberg că Bruxelles-ul va renunţa la un regim care monitorizează progresul României în reformarea sistemului judiciar şi eliminarea corupţiei. “Tot ce am făcut de când a început conflictul arată că suntem pregătiţi să devenim membri Schengen. Ne aşteptăm, într-adevăr, ca toţi ceilalţi lideri ai UE să recunoască tot ceea ce am făcut”, a conchis Ciucă.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 04 august 2022, ora 14:50

    Da,.., v-ati schimbat si izmenele, v-ati vopsit si pe unghii sa nu se vada mizeria de sub ea,……Pe dinti v-ati spalat ?, va miroase gura !…..BRRR.

  2. Babacu a spus: 04 august 2022, ora 07:42

    Eram noi pregatiti inca din 2012 dar au venit 2 necopti la minte, Lolek si Bolek (Ponta si Antonescu) care au inceput sa-si faca de cap: in citeva zile l-au suspendat pe Basescu, au achimbat avocatul poporului, au schimbat unul dintre sefii Camerelor parlamentului si se pregateau sa schimbe Curtea Constitutionala! Normal ca i-au pus in garda pe cei de la UE care l-au chemat pe Ponta si i-au dat „biletel” cu sarcinile pe care trebuia sa le indeplineasca. Asa s-a aminat aderarea cu 10 ani, speram ca de data asta nu vom mai rata ocazia.

  3. Valeriu Grigor a spus: 03 august 2022, ora 22:00

    Doriţi ca Bruxelles-ul să renunţe la monitorizarea CRIMELOR ÎNPOTRIVA celor ţintuiţi la pat , a cercetări pentru crimă a şef. comisie handicap care trimite anual 1500 handicapaţi în mormânt, FRAŢILOR NU NE LĂSAŢI, ştim că suntem o povară, vrem să murim când vrea bunul dumnezeu nu c-an doreşte dr. Leitan A.M.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517