Ciucă şi Ciolacu, huiduiţi

Scris de I. Z., 24 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Marţi, 24 ianuarie, de Ziua Unirii principatelor, premierul Nicolae ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu au fost huduiţi la Iaşi.

La manifestările de la Focşani, liderul PSD, Marcel Ciolacu şi-a început discursul cu un citat din Petre Ţuţea întrebându-se şi de ce a fost nevoie să huiduim în această zi.

Petre Ţuţea spunea: “Eu nu am cerut să fiu român, am avut doar noroc”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, în debutul discursului său de la Focşani.

În continuare el a arătat că, “în urmă cu 164 de ani, aici, la Focşani, s-a scris primul paragraf al istoriei statului naţional unitar român”.

El s-a întrebat de ce a fost nevoie să huiduim în această zi. „Sper din tot sufletul ca împreună să transmitem acasă fiecare ce reprezintă această Zi Naţională, să nu fim nevoiţi acasă să le răspundem copiilor noştri, nepoţilor noştri, fraţilor şi surorilor mai mici de ce a fost nevoie să huduim într-o astfel de zi şi sper că un răspuns fiindcă aşa ni s-a cerut de la partid să fie uitat în viitorul României şi să înţelegem rostul şi privilegiul pe care îl avem de a fi astăzi în piaţă cu toţi”, a încheiat preşedintele PSD.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 26 ianuarie 2023, ora 12:08

    Si de aceasta ocazie am asistat sa vedem iar imaginea statului paralel !. Cetatenii de rand au asistat de dupa garduri despartitoare la hora incinsa de mai marii politruci imbecili, nesimtiti si camarila acestora !!!. Imagine dezolanta, lipsita de respect si incredere !. (Primirea lui Orban Viktor la Tusnad si la Stadionul OSK nu a necesitat garduri de protectie despartitoare !!!. Maghiarii l-au primit frumos si s-au bucurat de intalnirea cu acesta !.)

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517