Ciucă: România a atras cei mai mulţi bani europeni de când suntem membri ai UE

Scris de I. Z., 17 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În 2022, România a atras cei mai mulţi bani europeni de când suntem membri ai UE, a scris premierul Nicolae Ciucă pe Facebook.  

”Anul trecut, România a atras cei mai mulţi bani europeni de când suntem membri ai UE: 11,3 miliarde de euro. Peste 5 miliarde euro din PNRR au fost deja contractate. Este vorba despre proiecte cu importanţă naţională, precum autostrada Moldovei (A7), căile ferate Caransebeş-Arad şi Lugoj-Deva. De asemenea, urmează o serie de lucrări la proiectele de eficienţă energetică, ce au fost încheiate prin Ministerul Dezvoltării. Dacă şi în acest an vom păstra ritmul de lucru, avem şanse mari ca, în 2023, să stabilim un nou record în materie de absorbţie a banilor europeni”, a scris Ciucă pe Facebook.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 18 ianuarie 2023, ora 12:47

    (Olteanul..) Ciuca e ca TIGANUL care-si lauda MARTOAGA !!!.

  2. Alin a spus: 17 ianuarie 2023, ora 19:39

    Si ce au facut cu ei ? Drumurile Jalnic Spitale jalnic Scoli ect ect dar din cite vad responsabili politic au case mari masini vacante ect ect ….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517