Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

Cişmeaua din Centrul nou a fost desfiinţată

Scris de Mihaela Ghiţă, 08 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cişmeaua din Centrul nou a fost desfiinţată

Cişmeaua din Centrul nou a fost desfiinţată

Dacă până acum câteva săptămâni sătmărenii erau obişnuiţi să-şi potolească setea în zilele toride şi nu numai la cişmeaua din Centrul Nou, iată că şi această sursă de apă a dispărut sub betoanele ce formează pavajul din vecinătatea magazinului central, a unei societăţi bancare şi Palatul administrativ. Amenajată în apropierea micului parc, cişmeaua a dispărut odată cu lucrările de înnoire a pavajului din zona amintită. Nisip, ciment, dale de beton rostuite, finisate, totul făcut după boloboc au îngropat sursa de apă extrem de binevenită pentru oameni.

„Nu ştiu ce constructori au putut fi aceia care au lucrat în zona respectivă pentru că cişmeaua nu mai este. Şi aşa erau destul de puţine în tot oraşul, acum chiar nu mai există nicio sursă de apă accesibilă trecătorilor în Centrul Nou şi e păcat. Chiar aşa, tot ce este bun şi folositor trebuie distrus? O cişmea nu este un lucru extraordinar ca investiţie dacă e să o luăm aşa, însă îşi dovedeşte utilitatea pe deplin. Este folosită zilnic de zeci-sute de trecători. Chiar nu contează aceste lucruri? Poate Primăria Satu Mare sau cei în drept să se ocupe de acest loc regândesc situaţia şi amplasează o nouă cişmea pe locul amintit. Ar fi o treabă bună şi cu siguranţă pentru binele oamenilor, mai ales pe timp de vară” a spus Claudia M, o cititoare a cotidianului Informaţia Zilei.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 10 august 2017, ora 16:10

    Se fura ca la romani ……

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.