Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Cişmeaua din Centrul nou a fost desfiinţată

Scris de Mihaela Ghiţă, 08 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cişmeaua din Centrul nou a fost desfiinţată

Cişmeaua din Centrul nou a fost desfiinţată

Dacă până acum câteva săptămâni sătmărenii erau obişnuiţi să-şi potolească setea în zilele toride şi nu numai la cişmeaua din Centrul Nou, iată că şi această sursă de apă a dispărut sub betoanele ce formează pavajul din vecinătatea magazinului central, a unei societăţi bancare şi Palatul administrativ. Amenajată în apropierea micului parc, cişmeaua a dispărut odată cu lucrările de înnoire a pavajului din zona amintită. Nisip, ciment, dale de beton rostuite, finisate, totul făcut după boloboc au îngropat sursa de apă extrem de binevenită pentru oameni.

„Nu ştiu ce constructori au putut fi aceia care au lucrat în zona respectivă pentru că cişmeaua nu mai este. Şi aşa erau destul de puţine în tot oraşul, acum chiar nu mai există nicio sursă de apă accesibilă trecătorilor în Centrul Nou şi e păcat. Chiar aşa, tot ce este bun şi folositor trebuie distrus? O cişmea nu este un lucru extraordinar ca investiţie dacă e să o luăm aşa, însă îşi dovedeşte utilitatea pe deplin. Este folosită zilnic de zeci-sute de trecători. Chiar nu contează aceste lucruri? Poate Primăria Satu Mare sau cei în drept să se ocupe de acest loc regândesc situaţia şi amplasează o nouă cişmea pe locul amintit. Ar fi o treabă bună şi cu siguranţă pentru binele oamenilor, mai ales pe timp de vară” a spus Claudia M, o cititoare a cotidianului Informaţia Zilei.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Dac Bulibas a spus: 10 august 2017, ora 16:10

    Se fura ca la romani ……

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.