18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Circulaţia în Satu Mare este paralizată

Scris de Stela Cădar, 08 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Circulaţia în municipiul Satu Mare este paralizată. Mai mulţi sătmăreni ne bombardează la redacţie cu întrebări, ce se întâmplă în oraş, nu se poate circula. Toate străzile sunt blocate, podurile la fel.

Se alteaptă zeci de minute la urcarea pe pod, fapt ce pune la încercare nervii şoferilor. Chiar dacă nu este cod portocaliu de caniculă timpul de aşteptare este foarte lung, iar din acest motiv se circula bară la bară. Una din cauze ar putea fi faptul că în această perioadă românii aflaţi la muncă în străinătate au revenit în ţară. Apoi, lucrările de la Podul Decebal. Nu doar circulaţia este blocată. În această perioadă s-au creat cozi la Serviciul de Evidenţa a Populaţiei, la Permise, Paşapoarte.

se circula bara la bara pe str. Stefan cel Mare

se circula bara la bara pe str. Stefan cel Mare

Urcarea pe Podul Decebal

Urcarea pe Podul Decebal

Intersecţia de la Biserica cu lanţuri

Intersecţia de la Biserica cu lanţuri

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 08 august 2017, ora 14:05

    Era de asteptat,…., multi circula doar cu masina, comoditate mult prea mare. De luna urmatoare va creste si pretul benzinei cu 10% si astfel unii poate vor alege si alte mijloace de deplasare. Deplasarea cu bicicleta in oras ar fi una mai sanatoasa dar pt. asta ar fi nevoie de putina vointa pt. a satisface putinta.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.