18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Ședință de guvern fără OUG privind amnistia și grațierea.(reluare) 01.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa și avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perșa. Titlul emisiunii: Asociația ACT4U, implicată în diverse activități ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Ședință de guvern fără OUG privind amnistia și grațierea.(reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licență pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Știri 22.00 Audiențe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan.

Circulația în municipiu a fost blocată din cauza lucrărilor care se fac la podul Decebal

Scris de Adriana Tivadar, 04 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nervi întinşi la maximum, pe o căldură insuportabilă. A fost coşmarul trăit joi de șoferii sătmăreni care au fost nevoiți să treacă Podul Decebal. Lucrarea de refacere a traseului rutier, care se desfăşoară începând de joi pe pod, a restricționat circulația pe o singură bandă la urcarea dinspre intersecția Burdea. Blocarea podului a avut o consecință negativă asupra traficului rutier din oraş.

 

Ambuteiajul a blocat B-dul Transilvania, iar pe bulevardul Lucian Blaga s-au format cozi imense de autovehicule care s-au întins de la Burdea până dincolo de fabrica Unio. Cei care au crezut că alegând varianta ocolitoare, adică pe bulevardul Cloşca, vor scăpa mai uşor, au avut parte de o reală dezamăgire, deoarece traficul infernal persista şi în acel loc. Unii şoferi  ştiind că Podul Decebal este închis pe jumătate și-au încercat  norocul pe podul Golescu. Numărul mare de maşini a blocat şi acest pod şi toată zona adiacentă, atât cea din intersecţia Crinul, cât şi cea din zona Pieţei nr. 1. Oricât au încercat şoferii să evite ambuteiajele create în trafic, totul a fost în zadar. Unii au pierdut chiar și câte o oră și jumătate în traficul infernal, la aproape 40 de grade Celsius.

 Sătmărenii sunt revoltaţi din cauza faptului că lucrarea a început chiar în primele zile ale lunii august, când orașul este aglomerat și de mașinile celor veniți din străinătate.
 Lucrările vor dura două săptămâni pe partea de urcare a podului dinspre Burdea. În zonă se efectueaza lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului și lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun.
Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 august 2017, ora 09:43

    Era de asteptat…..In mod normal, pana la acest moment trebuiau construite inca cel putin 2 poduri ( cate unul in fiecare 10 ani !).

  2. wwwsuporter ro a spus: 05 august 2017, ora 16:26

    ca la noi la nimeni

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.