Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Circulaţia în municipiu a fost blocată din cauza lucrărilor care se fac la podul Decebal

Scris de Adriana Tivadar, 04 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nervi întinşi la maximum, pe o căldură insuportabilă. A fost coşmarul trăit joi de şoferii sătmăreni care au fost nevoiţi să treacă Podul Decebal. Lucrarea de refacere a traseului rutier, care se desfăşoară începând de joi pe pod, a restricţionat circulaţia pe o singură bandă la urcarea dinspre intersecţia Burdea. Blocarea podului a avut o consecinţă negativă asupra traficului rutier din oraş.

 

Ambuteiajul a blocat B-dul Transilvania, iar pe bulevardul Lucian Blaga s-au format cozi imense de autovehicule care s-au întins de la Burdea până dincolo de fabrica Unio. Cei care au crezut că alegând varianta ocolitoare, adică pe bulevardul Cloşca, vor scăpa mai uşor, au avut parte de o reală dezamăgire, deoarece traficul infernal persista şi în acel loc. Unii şoferi  ştiind că Podul Decebal este închis pe jumătate şi-au încercat  norocul pe podul Golescu. Numărul mare de maşini a blocat şi acest pod şi toată zona adiacentă, atât cea din intersecţia Crinul, cât şi cea din zona Pieţei nr. 1. Oricât au încercat şoferii să evite ambuteiajele create în trafic, totul a fost în zadar. Unii au pierdut chiar şi câte o oră şi jumătate în traficul infernal, la aproape 40 de grade Celsius.

 Sătmărenii sunt revoltaţi din cauza faptului că lucrarea a început chiar în primele zile ale lunii august, când oraşul este aglomerat şi de maşinile celor veniţi din străinătate.
 Lucrările vor dura două săptămâni pe partea de urcare a podului dinspre Burdea. În zonă se efectueaza lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului şi lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun.
Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 august 2017, ora 09:43

    Era de asteptat…..In mod normal, pana la acest moment trebuiau construite inca cel putin 2 poduri ( cate unul in fiecare 10 ani !).

  2. wwwsuporter ro a spus: 05 august 2017, ora 16:26

    ca la noi la nimeni

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.