Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Circulaţia în municipiu a fost blocată din cauza lucrărilor care se fac la podul Decebal

Scris de Adriana Tivadar, 04 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nervi întinşi la maximum, pe o căldură insuportabilă. A fost coşmarul trăit joi de şoferii sătmăreni care au fost nevoiţi să treacă Podul Decebal. Lucrarea de refacere a traseului rutier, care se desfăşoară începând de joi pe pod, a restricţionat circulaţia pe o singură bandă la urcarea dinspre intersecţia Burdea. Blocarea podului a avut o consecinţă negativă asupra traficului rutier din oraş.

 

Ambuteiajul a blocat B-dul Transilvania, iar pe bulevardul Lucian Blaga s-au format cozi imense de autovehicule care s-au întins de la Burdea până dincolo de fabrica Unio. Cei care au crezut că alegând varianta ocolitoare, adică pe bulevardul Cloşca, vor scăpa mai uşor, au avut parte de o reală dezamăgire, deoarece traficul infernal persista şi în acel loc. Unii şoferi  ştiind că Podul Decebal este închis pe jumătate şi-au încercat  norocul pe podul Golescu. Numărul mare de maşini a blocat şi acest pod şi toată zona adiacentă, atât cea din intersecţia Crinul, cât şi cea din zona Pieţei nr. 1. Oricât au încercat şoferii să evite ambuteiajele create în trafic, totul a fost în zadar. Unii au pierdut chiar şi câte o oră şi jumătate în traficul infernal, la aproape 40 de grade Celsius.

 Sătmărenii sunt revoltaţi din cauza faptului că lucrarea a început chiar în primele zile ale lunii august, când oraşul este aglomerat şi de maşinile celor veniţi din străinătate.
 Lucrările vor dura două săptămâni pe partea de urcare a podului dinspre Burdea. În zonă se efectueaza lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului şi lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun.
Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Dac Bulibas a spus: 07 august 2017, ora 09:43

    Era de asteptat…..In mod normal, pana la acest moment trebuiau construite inca cel putin 2 poduri ( cate unul in fiecare 10 ani !).

  2. wwwsuporter ro a spus: 05 august 2017, ora 16:26

    ca la noi la nimeni

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.